Kediye Kuş Tüyü Vermek

Sutunannesi
Sutunannesi

15873 Puan

Bugün balkonumuza bir güvercinin tüyü düşmüş bende balkondan aldım yıkadım acaba kedime versem oynar mı diye ama kedim bildiğiniz kafayı yedi. Önce deli gibi koklamaya başladı ama deli gibi kokluyordu sonra aldı ağzına kaçırdı bende yemesinden korktuğım için peşinden gittim almak için ama bana saldırdı vermemek için kanlı bir savaştan sonra almayı başardık şimdi de her yerde delirmiş gibi o tüyü arıyor yerleri falan kokluyor. Vererek iyi bir şey mi yaptım kötü bir şey mi bilemedim. Gerçekten delirmiş gibiydi. Hala arıyor onu. Versem yer miydi bilemediğim için korktum büyük bir tüydü çünkü saplı olanlardan. Saçma bir konu başlığı oldu ama gerçekten meraklardayım neden böyle olduğu hakkında

4 CEVAP

ursaminor
ursaminor

116511

Yahu kedilere oyuncak için yapılan oltaların ucunda gerçek kuş tüyü var. Daha dayanıklı olduğundan genelde devekuşu tüyü kullanılır.
Güzelce yıkadıysanız, hastalık bulaşma sıkıntısı da olmaz. Onlar içgüdüsel olarak seviyorlar tüylerle oynamayı. Mahrum bırakmayın :)

melikedrsn
melikedrsn

698

Merhaba eğer küçük değilse verebilirsiniz ağızına alır ısırır ama yemez merak etmeyin bence verin kediler tüyleri ve tüylü şeyleri çok severler :)

Mariana
Mariana

11022

İçindeki avcılık iç güdüsü de olabilir tüylü birşey görünce kimin kedisi delirmiyor :)

Reyaura
Reyaura

15210

Benim kedimde aynı şeyi alüminyum folyoya yapıyor. Top şekline getirip gösteriyorum alana kadar deliriyor aldiktan sonra daha fazla deliriyor. Hatta geri alırım diye korkup alip kaçıyor. Deli gibi evde ariyor kaybettiği zaman . Bence çok sevmiş o yüzden:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3504 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.055 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR