Kedimin Kilosu

sevevevalt
sevevevalt

895 Puan

merhaba kedim 11 aylık kısır dişi 4 kilo, 3 hafta önceye kadar çok hareketliydi sabahları koştururdu akşam oyuncağıyla oynatırdım yakalardı ama bu aralar sürekli yatıyor ve hızla kilo almaya başladı. birkaç adım yürüyor sonra olduğu yere yatıyor , sadece mama ve tuvalet için hareket ediyor acaba kilosundan dolayı mı yoksa başka ne olabilir (evde strese gireceği hiçbirşey yok çok seviyoruz oyun oynatıyoruz haftada 2 kez ödül maması veriyorum evde başka kedi yok)

3 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

128394

Yetişkinliğe girmeye başladı ve kısır olması yüzünden daha az hareket etmesi de normal ama hasta gibi bir hali varsa veteriner desteği almalısınız. Kilosundan olduğunu sanmıyorum çünkü 4 kilo 11 aylık kedi için boyu küçük bile olsa fazla bir kilo değil, ideal. Kediniz cins kedi mi? Öyle ise cinsi nedir? Yetişkin kediler pek oyun oynamak istemeyebiliyorlar. Hava da sıcak olunca yine fazla hareket etmek istemiyorlar. Tabi bu kediye göre de değişir, 5 yaşında kısır dişi kedim deli gibi oyuncu, hiperaktif. 4 yaşındaki erkek kedim ise kısırlaştırdıktan bir süre sonra aynı sizinki gibi oldu. Hatta normalde sabah bahçeye çıkarırdık, şimdi hiç çıkmak istemiyor.

sevevevalt
sevevevalt

895

mama olarak hills kısırlaştırılmış ördek etli mama kullanıyorum günde 60 g mama veriyorum

sevevevalt
sevevevalt

895

merhaba cinsi british düzenli olarak veterinere götüyoruz sağlığında sorun yok belki canı sıkılıyo diye düşündük bugün yeni kedi sahiplendik ama daha çok yavru olduğu için 1 hafta sonra buluşturacağız belki onu gorunce hareketlenecektir umarimm

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 188 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80732 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR