Tavuklu Kısır Kedi Mamaları

zehraaozlu
zehraaozlu

4497 Puan

Kısır kedilerin kısır kedi mamalarıyla beslenmesi gerektiğini sürekli okuyorum, görüyorum fakat kısır kediler için üretilmiş mamaların çoğu tavuklu ve kedisini tavuklu mamayla beslemek istemeyen biri sizce ne yapmalı?

6 CEVAP

Feronia
Feronia

117611

Kısır kedilere uygun normal bir mama kullanmalı

Feronia
Feronia

117611

Orijen Fit & Trim, Now Fresh, Naturea, N&D Kinoa Üriner Sistem Sağlığı ve Kilo Kontrolü, Brit Care Daisy, Applaws

Infernus
Infernus

111806

Ben n&d bıldırcınlı bal kabaklı kısırlaştırılmış mama kullanıyorum. Bıldırcın etinin sindirim ve sinir sistemine çok iyi geldiği ve taş oluşumunu önlediğini okuduktan sonra tercih ettim. Dana ve kuzu/koyun etinin kedilerin sindirim sistemi için pek de uygun olmadığını düşünüyorum. Okyanus balıklarının ise uzun vadede toksik madde birikmesine sebep olduklarını okumuştum bir kaynakta. Tabi uzun yıllar sadece balıkla beslenmesi durumunda. Ne bileyim kediler nesillerdir fare ve kuş avlarlar böcek, kertenkele yerler. Bence genetik özelliklerine uygun ne kadar yakın şeyler yedirirsek o kadar sağlıklı ve sorunsuz yaşarlar, hazımsızlık vb sindirim sorunları olmaz.

zehraaozlu
zehraaozlu

4497

Hangileri normal

zehraaozlu
zehraaozlu

4497

Ben de brit care cocco kullanıyorum ama senden brit care önerisi duymak beni şaşırttı Ezgi :D Pek önermiyorsun diye biliyordum

dilege
dilege

1857

Hill's ve ProPlan'ın somonlu ve tonlu mamaları var kısırlaştırılmış kediler için. Ben proplan kullanıyorum şu an, tüylere de baya iyi geliyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 606 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR