Royal Canine Geçişş?

cerenkybs
cerenkybs

2519 Puan

Selamlar.Bundan iki ay öncesine kadar hills balıklı kullanıyordum.Biraz uzun süre kullandığımız için kedimiz çok sıkılmıştı.Biz de hills tavukluya geçtik.Maması bittiğinde aldığımız yerde hills olmayınca proplanla idare edelim dedik.İlk başlarda sorun yokken 10 gün sonra 2 günde bir kusmaya başladı.Sonra hemen internetten hills tavuklu sipariş ettim kusmalar hemen kesildi.Proplana göre daha iştahlı yiyor ama çok da iştahlı yemiyor sürekli yaş mama istiyor bu yüzden.Royal canine bir şans vermek istiyorum.Ne dersiniz.Bu arada Nd falan denedik önceden en sevmediği mama oldu kendisi.O yüzden royal canin nasıl sizce hillse ara vermek için?Bir de bu aralar tüy dökümünde destek veriyorum ama yine de dökülüyor mevsimden

2 CEVAP

blue_hpood
blue_hpood

128292

rc önermem, onun yerine günlük aktivitesini yapıp her öğün mamasını önüne bırakıp 20 dakika içinde yemezse kaldırın. bir gün bile dayanamaz diyebilirim. kedinin yorulması lazım. yorgunken her şeyi yiyebilirler. mutlaka enerjisini atmasını sağlayın. sağlığı için de gerekli. acana, orijen, taste of wild gibi mamalar önerebilirim. her beğenmediği mamayı değiştirmeye çalışmayın. ayrıca kademeli geçiş yaptınız mı? yapmadıysanız o sebeple kusturmuş olabilir.

cerenkybs
cerenkybs

2519

@ blue_hpood Evet kademeli geçiş yaptık ama sorun o değil zaten geçen yıl zehir haberleri çıktığında kullanıyorduk o zaman da kusmuştu ama biz havalar sıcak olduğu için mamasının bozulmuş olduğunu düşünmüştük.Yine aynı olay olunca bir daha asla yaklaşmam.Baya aktif bir kedi aslında.Ben de değiştirmek istemiyorum ama aç ve zayıflamış olduğunu görünce mecbur.tesekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 221 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR