Güvenilir Kedi Oteli Arıyorum

Merhaba, zorunlu seyahat durumlarınızda hiç kedinizi hayvan otelinde bıraktınız mı? Deneyiminiz varsa ve İstanbul'da güvendiğiniz, kedimi bırakabileceğim bir otel önerir misiniz?

7 CEVAP

Cennet29
Cennet29

123914

Ayrıca kedi otellerini de gördüm hiçte kediye uygun bulmadım kümes kadar yere bi tuvalet bide yatak koymuşlar kedi resmen hapiste🙄 bazende cıkarıyolar kedilerin oyun alanı var maşallah hepsi birbirinden hastalık kapsın diye harika bi alan. . Yani insanlar böyle bişeyi neden yapar anlamış değilim bir sürüde götüren vardı kedisini.

Cennet29
Cennet29

123914

Hiç sağlıklı bulduğum bi yöntem değil. Hastalık kapabilir stresten huyu suyu değişebilir. Güvendiğiniz birileri günde 1 saat gelip ilgilenip gitse daha hayırlı olur..

Minminik
Minminik

13975

merhaba,
son çare kedi otelini düşünün , eve bir kamera bolca su ve mama ayrı ayrı kaplara ayrı ayrı yerlere koyun, acil durum olursa kameradan takip eder anahtar verceğiniz bir kişiden rica edersiniz, tanıdıklarım 2 kedisini 1 hafta evde bırakıyor, yedek kum koyun tuvaletleri çok doluyor.
3 tam gün bıraktım 4. gün kontrole gittim sıkılması haricinde problemi olmamışı benimkinin

Yanıtlarınız için tesekkur ederim, bunu zaten son çarem olduğu icin yapıyorum. 10günlük bir seyahatte sürekli araba yolculuğu yapacağım ve evime gelip kedime bakabilecek kimsem yok. 10gün kedimi evde yalnız bırakamam..

blue_hpood
blue_hpood

128183

şöyle güzel bir anımı anlatayım, çok güzel bir anı, sizin de aklınızda bulunsun. bundan bir ay önce arkadaşımla tatile gidecektik, kedimi bırakabileceğim hiç kimse de yoktu, bulunduğum ilçede kimseyi tanımıyorum. küçük bir yer de değil, izmir. tam bir ay birisini aradım, ya birinin kedisi var, ya benim de dolaşıyor nolacak ki o da dolaşır diyor 7. kattaki filesiz korumasız balkonu için, ya bir şeyi içime sinmiyor, ya başka bir sorun. tam bir ay koca izmir’de adam gibi birisini bulamadım, hiçbiri içime sinmedi. tam birini buldum, tatlı bir kız, veteriner teknikeri hem de, camlarda da file var, tam içime sindi, her şey güzel derken kız aradı, ailesi gelecekmiş, akrabaları da kedi getiriyormuş, tam 4 tane. evi de 1+1. benimki kafayı yer.. kapalı kapı görünce durmaz, diğer kedilerle zaten anlaşamaz, herkes için kabus gibi bir hafta olacaktı, vazgeçtim. bir tanıdığım var, daha önce engelli bir kedi sahiplendirmiştim, tatlı bir kadındı, bana hep çok sempatik davranıp halimi hatrımı sorardı. en son çare dedim ki ona bırakalım, en azından tanıdık, güvenilir. kedim kaçar mı, kedime işkence eder mi, kedim hastalık kapar mı, diye düşünmeyiz dedim. götürdüm. ben 6 kedisi var sanmıştım, sorun değil, ne yapalım artık deyip götürmüştük, evi de büyüktü çünkü. ilk gün bir odada kalır, anlaşamazsa döneriz mecburen dedik. öyle çok nazlı, huysuz bir kedi değildir, ondan bi şans verdik. gittik ki ne öğreneyim, ben 16’yı 6 diye anlamışım. tam 16 kedi, yerler pislik içinde, daha apartmana girer girmez rezalet bir koku, mama kapları koridora dağılmış, aylardır temizlenmemiş, perdeler kapalı, camlar kapalı, evde nefes alacak temiz hava yok. her yer karanlık, üstelik zemin kat. tuvaletin kapısı açık, su damlıyor. midem kalktı. kadın beni çok sevdiği için kırmamak adına bir şey söylemedik, ertesi sabah apar topar bir bahaneyle kedimi aldım. bir daha da asla dedim. tatil yattı ama en azından içim rahat.
demek istediğim şu, bırakın otelli pansiyonu tanıdığınıza bırakırken bile şüphe duyuyorsunuz. zorunda değilseniz kimseye bırakmayın, biri eve gelip bakımını üstlensin, bir akrabanız olur, güvendiğiniz bir arkadaşınız olur.
onun dışında doggo uygulaması var, evinize gelip bakım sağlıyorlar, bunu da düşünebilirsiniz fakat bence o tarz yerleri son son çare olarak görün..

cemremio
cemremio

2212

Bende iki kedimi kedi oteline bırakmak zorunda kaldım ama hiç memnun kalmadım, kendi mama kapları dan, kum kabına,kumuna kadar göndermiş olduğum halde kendi ellerinde olanı koymuşlardı, kendi evinde bakan arkadaşlarla da görüştüm otelden önce oda maalesef bütçeme uymadı fahiş fiyat çıkardılar, bende kedi iki tane birde

cemremio
cemremio

2212

Bende iki kedimi kedi oteline bırakmak zorunda kaldım ama hiç memnun kalmadım, kendi mama kapları dan, kum kabına,kumuna kadar göndermiş olduğum halde kendi ellerinde olanı koymuşlardı, kendi evinde bakan arkadaşlarla da görüştüm otelden önce oda maalesef bütçeme uymadı fahiş fiyat çıkardılar, bende kedi iki tane birde

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 200 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80818 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR