Kısır Kedi Maması Tavsiyeleriniz?

bilgen325
bilgen325

181 Puan

Merhabalar, kedim 2 yaşında kısır bir kedi ve ona en uygun mamayı arıyorum. Tavuklu ve tahıllı olması gerekiyor, onun dışındaki mamaları pek sevmedik. Şu ana kadar hills ve royal canin'den genel olarak memnun kaldım. Onun dışında mystic, nd, felicia mamalarını yemedi pek. Acaba bize uygun mama tavsiyeleriniz var mıdır?

3 CEVAP

dilanbulent
dilanbulent

17253

Hills ve Royal Canin'den memnunsanız neden başka mama arıyorsunuz anlamadım. Anladığım kadarıyla maddi sıkıntınız yok bu konuda. Yanlış anladıysam kusura bakmayın.


Kediniz Hills ve Royal Canin'den memnun ise Virbac önerebilirim. Virbac son derece kaliteli bir mamadır, özellikle klinik mamalar konusunda Hills ile birlikte başı çeker. Ama Virbac'ın tüm mamaları sadece veteriner kliniklerinde satılabilir. İnternette veya petshoplarda satışı yasak. Kendi sitelerinde hangi veteriner kliniklerinde satıldığına dair bilgiler var. Kendi yaşadığınız şehri seçerek hangi klinikte satıldığını bulabilirsiniz. Aşağıya linki bırakıyorum.


https://tr.virbac.com/home/maaza-bulucu.html

ozanesk
ozanesk

1243

Bozita'nın tahıllı serisi, Acana'nın tahıllı serileri, Brit Premium, Advance, Proplan, Happy Cat, Natures Protection, Matisse'ye bakılabilir. Hindi ve dana etli Optimeal'da seçenek olabilir.

MerveDuma
MerveDuma

277

Kedimi kısırlaştırdığımda veteriner proplan önermişti. Şimdi ND kullanıyorum. Öneririm

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 243 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81486 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR