Aşı Sonrası Tıslama

Osscar
Osscar

696 Puan

Merhaba bugün 2 yaşındaki kedimin karma aşısını yaptırdık. 3-4 saat hiçbir şeyi yoktu. Dışarı çıkıp eve geldiğimde beni takip ediyor ve yaklaştığımda tıslıyor. Evdeki diğer kişilere bunu yapmıyor. Sadece bana yapıyor. Daha önce tısladığını hiç görmemiştik. Kedi nanesi bile işe yaramadı. Acaba kıyafetlerim mi kokuyor diye onları da değiştirdim hatta duş bile aldım :)ama sonuç aynı.

8 CEVAP

Osscar
Osscar

696

çok şükür normale döndü.

blue_hpood
blue_hpood

128183

ben düzeleceğini düşünüyorum, üzerinizdeki kokudan dolayı rahatsız olmuş olabilir fakat geçecektir. rutine devam edin, besleyip oyun oynatın, tedirgin davranışlar sergilemeyin yeterli.

blue_hpood
blue_hpood

128183

yaklaşmayın, bırakın o yanınıza gelsin, tıslarsa eğilin, elinizi koklatın. kediler güvensiz ve sıkışmış hissettiklerinde tıslarlar. muhtemelen sizin kokunuzu o kokuyla ve anla bağdaştırdı. başka şeylerle bağdaştırmasını sağlayın tekrardan.

Osscar
Osscar

696

İlgilenmiyorum şu anda. Belki yarına düzelir.

NEA2710
NEA2710

280

Benim kedim de öyle veteriner hekimimiz 2 tane var veterinerde bazen biri orda oluyo öbürü olmuyo orda olan doktor daha hafif yapıyo ama diğeri yaptığı zaman canını acıtıyo bazen ve aşı okduğu yere dokununca canı acıyıp haliyle tıslıyo ama sabahına herşey normale dönüyo genellikle ısırdığı zaman oyun oynuyoruz ya da o gün mama miktarını arttırıyorum...

blue_hpood
blue_hpood

128183

kabını da yıkadınız mı?

Osscar
Osscar

696

Kabı başka yerde duruyor. O yüzden yıkamadım. Veterinerden geldikten sonra kucağımda falan durmuştu. Her şey normaldi. Bir anda oldu.

Osscar
Osscar

696

Umarım düzelir. Sürekli takip ediyor. Yaklaştığımda tıslıyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 185 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80818 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR