Kedimin Kumu Çok Kokuyor

tyxxym
tyxxym

211 Puan

Kedimin kumu sürekli kötü kokuyor kumun kötü olduğunu düşünüyorum değiştireceğim fakat kedi kumu kokusu giderici şeyler varsa neler onlari yazabilir misiniz

7 CEVAP

kaliteli parfümsüz az tozlu bir bentonit (sandy ve proline extra benim favorilerim) kum koku giderici olarak da pawdaz (bence şu an piyasadaki sanırım en ucuz bu ve üçüncü kutudayım içeriği de yenilenmiş ve hiç şikayetim yok) 1+1 evde yaşarken yazın böyle anlık çiş kokusu gelmeye başlayınca almıştım ve kesinlikle işe yarıyor. tabii aylık ve günlük temizliğini mutlaka iyi yapın kediniz ve kendiniz için.

Hurmisimm
Hurmisimm

1013

Kedinin sağlığına zararli olmayan bir kedi kumu kokusu giderici sprey alın. Eger kumunuz parfumluyse değiştirin bence. Ben pudrali ve marsilya sabunlu kullandım idrar ile birleşince mide bulandırıcı bir koku ortaya çıktı. Benim tercihim %99 tozdan arındırılmış kokusuz aktif karbonlu bentonit .

blue_hpood
blue_hpood

128292

karbonat diyorlar fakat hiç denemedim. kedi tuvaletini koymak için mobilyalar da var, çok rahatsız edicisiyle bu tür bir şey alabilir veya yaptırabilirsiniz.

CatsFather
CatsFather

98

Karbonat evet etkili bir çözüm olabiliyor ama şöyle bir durumda söz konusu bazen kumlardan kaynaklı da bu durumla karşılaşılınabiliyor o yğzden kumunuz ince taneliyse kalın taneli kum tercih edebilirsiniz ve kesinlikle kokulu kum kullanmayın kokulu kumlar daha fazla koku yapıyor bir temel etkeni de kullandığınız kuru mama veya yaş mama da olabilir. Ben proplan mama kullanıyorum ve her gün geldiğimde kumunu temizliyorum :))

Sevimcolak
Sevimcolak

10646

Kum koku giderici ürünler var internete yazarsanız bulabilirsiniz belirli periyotlarda kum kabının yıkanmasi da önemli tabii kumunuzun kalitesi de önemli

Ketonmanya
Ketonmanya

114506

Merhabalar.


Karbonatı kesinlikle önermiyorum. Kedinin idrarıyla birleşince çamurlaşıyor ve patilerine yapışıyor. Kediniz patilerini temizlemeden göz çevresini kaşırsa karbonatın gözlerine zarar verme ihtimali var. Bu yüzden araştırıp piyasadaki, kedi kumu kokusunu önlemek için özel olarak formüle edilmiş ürünlerden birini tercih etmenizi tavsiye ederim.


Bol patili günler diliyorum. :)

Minminik
Minminik

14018

Active Clean
Kedi Kumu Koku Giderici
bu üründen koyuyorum bolca hiç kokmuyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 204 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR