En İyi Kedi Maltı

Cemalchief
Cemalchief

12112 Puan

Merhaba, kedime hep gimcat kullandim ama farkli bir marka kullanmak istiyorum malt konusunda, tavsiyeleriniz nelerdir hangi malt size iyi geldi marka olarak, macun vitaminlerde dahil onerebileceginiz marka var mi(vets plus kedimde ishal yapiyor)

7 CEVAP

Mmtklndr
Mmtklndr

123907

benim kedimde önceden Gimcat tüketiyordu 2 aydır Biofeline kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadık paketini elimde gördüğünde koşarak geliyor ☺️

blue_hpood
blue_hpood

128183

bence işe yarıyorsa değiştirmeye gerek yok, yine de fikir edinmek adına suzionline web sitesine bakabilirsiniz, birkaç malt önerisi var.

AyseMia
AyseMia

111367

Maltın markasından önce en önemlisi içeriğinde yüzde kaç oranında malt ekstresi bulunduğu. Bu değerin %50'den daha düşük olmaması gerek, Gimcat'te bile daha düşük. Bu yönden sınıfta kaldı pek faydalı olmuyor haliyle düşük olanı da, yine kusmasına sebep oluyor. Alacağınız zaman ilk incelediğiniz yada satıcıya sorduğunuz bu olsun derim. Yavru maltlarında 37,5-40 aralığında bulunuyor mesela yavrular için pek gerekli olmadığı için.

Sinemsf
Sinemsf

5313

Hairlax vitasigna öyle bir firmanın veterinere sorun

LilaMiaLuna
LilaMiaLuna

13980

Vetri Science derma hairball öneririm

Sevimcolak
Sevimcolak

10646

Vetriline dental cleaning kullanıyorum epeydir kusma vs tüy çıkarma gözlemlemedim içeriğindeki kızılcık ve mikro gümüş hem diş tartarlarina hem ağız kokusuna da iyi geliyor.Zaman zaman da Miamor malt veriyorum

bskrkn
bskrkn

939

Gimcat zoovital ve trixie kullandım. Trixie en memnun kaldığım oldu malt oranı ve yağ oranı yüksek hiç kusma problemi yaşamadı kedim tadını da çok seviyor bağışıklık destekli olan çeşidi de var tavsiye ederim ben çok memnunum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 343 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80971 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR