Köpeğim Çok Korkuyor :(

Köpeğim çok korkuyor.Mesela dışarıya çıkıyoruz insan,araba,poşet yani en ufak şeyde kaçıcak yer arıyor.Hiç sosyal değil.Köpeklerdende korkuyor.Çok üzülüyorum dışarıya çıkartamıyorum.Onu öyle görmek üzüyor beni.Eve biri geldiğinde havlıyor ama o kişi yanına gidince korkudan altına yapıyor.İnsanlardan o kadar korkuyorki insan gördümü hemen kaçıyor.Bağzen insanlar sevmeye geliyor yere yatıyor korkudan kuyruğunu kıstırıyor hemen.Ne yapmalıyım.Yardım edin lütfen dışarıya insanlara alıştırmam lazım

4 CEVAP

CARESIZLER
CARESIZLER

4805

İLK OLARAK GEZMEK İÇİN SABAH ERKEN SAATLERİ DENEYİN. BOŞ VE ISSIZ OLDUĞUNDA YÜRÜYÜŞ YERLERİNDE ARABANIN GEÇMEDİĞİ YERLERDE GÜVENİNİ KAZANIN ZORLA BİRANDA OLUCAK ŞEYLER DEĞİL BUNLAR. EĞER KÜÇÜKSE KUCAĞINIZDA GEZDİRİN BİR SÜRE.

Teşekkür ederim yorumlarınız için.Deneyeceğim inşallah düzelir piskolojisi

canakavi
canakavi

11151

yavru hayvanlarla tanıştırın yavru köpekler.yada bebeklerle iletişim kursun başka canlıların kokularına alışsın ve zamanla yetişkin insan ve köpekle karşılastıgınnda ilk önce korkmak yerine koklayarak tanımaya çalışacaktır.

Betuuull
Betuuull

677

Bu istediğiniz şey hemen olcak bişey değil.Köpeginizi bol bol dışarı çıkartın farklı yerlere götürmeye çalışın.Bol bol köpeklerle tanıştirmaya çalışın diğer köpeklerin ona zarar vermediğini görünce yavaş yavaş köpeğiniz korkmamaya başlıcak onlarla oynıcaktır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 885 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR