Böyle Birşey Buldum Ama Sizce Dogrumu?

emrezrtrk
emrezrtrk

13605 Puan

Internette tesadüfen gezerken bunu buldum zaten 2011 de yayınlanan bir haber ama doğruluğundan emin değilim sizlere de danışmak istedim. Tabi ki de bu haber yüzünden kedimden vaz gevmiycem ama bu haberi görünce de sizinle paylaşmak istedim.


6 CEVAP

Zeynepnurk
Zeynepnurk

949

Alla alla ilk defa duydum böyle bir şey. Uzun süre kediyle yaşayanlara nasıl bir şey olmuyor o zaman kadının biri 38 yaşında kedisi vardı kedisi öldü. Olsa heralde ona olurdu :)))

emrezrtrk
emrezrtrk

13605

Ben astım hastayım normalde ama kediyi ilk alınca sürekli hapsiriyirdum ama şimdi olmuyor. Bence bünyeye göre değişiyor. Babamı n arkadaşının oğlu buna benzer bir baka yaşamıştı o da köpek kılından dolayı olmuştu

Zeynepnurk
Zeynepnurk

949

Vücudu öyle hassas alıştırmamak lazım bence astım hastaları ilkten çok zorlanırlar kedilere bakarken ama sonrasında ise bünye alışıyor ve daha dayanıklı oluyor sizinde ondan kaynaklıdır bünyeniz sağlamlaşmıştır :)

buddha_bar
buddha_bar

3998

Baktım da sadece hamile kadinlarda tehlikeli oldugu söyleniyor kediye çiğ et vermeyin toprakla oynamasin falan deniliyor testleride varmış kediyi test ettirip içinizi rahat ettirebilirsiniz.

Zeynepnurk
Zeynepnurk

949

Aşısı yapılıp çiğ et türü şeyler verilmediği sürece bir şey olmaz bence içiniz rahat olsun

muffincatt
muffincatt

975

ilk olarak toksoplazmanın kedinizden size bulaşması için dışkısıyla temas etmeniz gerekir ki kedinizde toksoplazma oluşması için de parazitli olması gerekir yani düzenli aşılarını yaptırıyorsanız zaten sizin endişe etmenizi gerektirecek bir durum değil kaldı ki aşısız dahi olsa kedinizden size bulaşma riski dışardan kapma riskinizden daha düşük

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 692 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.055 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR