Kedi Tuvaleti ??

imagine_dz
imagine_dz

776 Puan

kedimin tuvaletini günde kaç defa temizlemeliyim? her büyük tuvaletini yaptığında temizlemeli miyim ?

10 CEVAP

Zeynepnurk
Zeynepnurk

949

Günde 1 defa temizlemeniz yeterli bence çok fazla dışkı yapmıyorsa:)

bycatmiril
bycatmiril

670

her gördüğünüzde hem koku hemde kedinizin sağlığı açısından temizlemeniz iyi olur. Tamamen kirlendiğinde hepsini atıp kabını temizleyip yenisini koyarsınız bu da ayda bir kere yeterli olur diye tahmin ediyorum. Günde de iki defa sabah ve akşam olarak ayırıp günlük temizliğini de o şekilde yapabilirsiniz.

Reyaura
Reyaura

15210

Benim iki kedim var sabah kalktiginda ve aksam yatmadan önce temizliyorum. Onun dışında yaptiklarini gördüğüm zaman 5 dk bekleyip tekrar temizliyorum. Her temizlememde biraz kum ekliyorum. 15 20 günde bir kum kabini temizliyorum. Kokudan şikayetçiyseniz biraz karbobat ekleyin kokuyu azaltiyor ve kum daha hijjenik oluyor .

Infernus
Infernus

111806

Benimki gibi titiz mi titiz bir kediniz varsa her tuvalet yaptığından sonra temizleyiniz. Kediniz sizi yönlendirecektir zaten. Benimki de tuvaleti geldiğinde eğer kabı pisse daha önce gömdüğü kakasını görünür yere çıkartıyor. Asla dokunmuyor tabi kenardan kenardan. Sonra kabın başında bağırıyor oralı olmazsam yanıma gelip temizle şunu tuvalet yapıcam diyor. Benimki manyak gerçi çişini bile kabının girişteki kenarına basıp çömelerek yapıyor havada. Yaparken ayağıma filan sıçrar diye kuma basmıyor herhalde :) kabın genel temizliğini 10 günde bir yapıyorum. Bütün kumu boşaltıp çok az çamaşır suyu katarak yıkıyorum. Sonra iyice bolca suyla duruluyorum ki çamaşır suyu kalmasın. Güzelce kuruladıktan sonra yeni kum koyuyorum.

Elifoo
Elifoo

10743

Normalde ben de sabah ve aksam temizliyorum. Bu sabah isim oldugu icin temizleyemedim, bizim bidik kakasini alip kabinin onune koymus temizle sunu der gibi :D diger yazan arkadaslarin ki gibi gunde 2 kez temizlik ayda bir kez de komple degisim yetecektir :)

Kjw
Kjw

2320

3*4 kere duruma göre değişiyor.Benimki bensiz tuvalet yapmaz zaten giderken sesleniyor,o yapıyor ben hemen temizliyorum...Yanında değilsem girmiyor içeri ben gelene kadar ağlıyor:) Tuvaleti hiç pis kalmıyor,ardından hemen ne varsa alıyorum,işte olduğum süreçte çok nadir yapıyor,ben eve gelir gelmez tuvalete gidiyor biraz değişik bişey...

imagine_dz
imagine_dz

776

4 defa dışkılıyor

nyssa
nyssa

1300

ben günde iki üç kere temizliyorum,yedek tuvalet de aldım,ayda bir değiştirip eskiyi yıkıyorum

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

ben akşamdan akşama temizliyorum ever clean kullandıgım için sıkıntı olmuyor herseyi hapsediyor zaten

Kedimekim
Kedimekim

11068

Ben sabah ve aksam olmak uzere iki kere temizliyorum ama kaka yaparsa hemen temizliyorum hem ev koku olmuyor hem de kedim pis kuma tuvaletini yapmiyor o yuzden ben bu sekil de yapiyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 813 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.033 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR