Kedim Yolculuk Sonrası Mama Yemiyor

Kedimi dün otobüsle başka bir ile taşıdım 6 saat yol çekti. Yeni eve geldiğinde (yavruluğunu saymazsak ilk defa farklı bir yerde kalıyor) ilk başta çok tedirgindi koltukların altına saklanıyordu ama birkaç saat içinde alıştı ve bugün de iyice evin içinde gezmeye başladı hâlâ ürkek davranıyor oyun falan oynamıyor ama tedirginliği azaldı alıştı sayılır. Ama mamasının hiç azalmadığını fark ettim ve yaş mama aldım biraz yaladı ve kokladı ama onu da yemedi. 24 saattir yemek yemiyor ama halsizliği de yok hasta olduğunu sanmıyorum zaten hiç dışarı falan da çıkmıyor. 9 aylık erkek tekir kedi. 1 buçuk ay önce kısırlaştırıldı. Sizce bir sorun var mıdı acaba ben görmeden yemiş midir yediyse de çok az yedi çünkü mamasında azalma fark etmedim. Bir sorun olabilir mi? Hareketlerinde ürkeklik ve oyun oynamama dışında bir terslik yok gayet hareketli sürekli geziyor etrafı inceliyor ama korkuyorum da şu an hasta olmasa bile açlıktan halsiz düşebilir yarın falan. Sizce ne yapmalıyım benzer bir durum yaşayan var mı?

4 CEVAP

aycylmz
aycylmz

14295

Ben de kedimle 5 saat yolculuk yaptım, geldiğinde 3 4 saat bir şey yemedi içmedi sonra yemeye başladı ama hala evde yediği kadar yemiyor, baya azaldı mama tüketimi birkaç günde. Sizinki çok uzun sürmüş ama siz görmeden az da olsa yiyor olabilir.

evet belki az bir şey yemiştir ama yaş mamayı yememesi beni çok korkuttu normalde koşarak geliyor yaş mamanın peşinden ne zaman versem tabağı yalayarak yerdi ilk defa yemedi

sorun çözüldü az önce yaş mamasını afiyetle yedi

Minminik
Minminik

14018

Biraz relax paste verin yeni bir yerdeyse stresslenmistir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 144 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR