Kedimdeki Değişikliklerin Sebebi ?

Susamsusi
Susamsusi

2256 Puan

merhabalar. 8 aylık erkek tekir kedim var . yaklaşık bir haftadır bana olan bağlılığı azaldı. iştahı azaldı daha çok su içmeye başladı. sabah 8'den ikindi vakti 4 'e kadar falan daha uzun aralıklarla parça parça uyumaya başladı. geçen gün bilerek gece 11'e kadar uyutmadım. bu sefer gece 2de kalktı . bu defa sesi de dayanılmaz oluyo gerçekten. sabaha kadar oyun oynamak istiyor benim de uyku düzenim tamamen bozuldu hiç bi yere idrar püskürtmedi henüz. bunların sebebi kızgınlık mıdır yoksa artık büyümeye mi başlıyor . görüş ve önerinilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

5 CEVAP

emrezrtrk
emrezrtrk

13605

Kızgınlık belirtileri

Kizginlik baslangici hadi hayirli olun:)

Kedimekim
Kedimekim

11068

Kizginlik baslangici gibi gorunuyor bu zaman da onlari memnun etmek gercekten zor

Susamsusi
Susamsusi

2256

bu hayvan 8 aylık 8 aydan önce girmemiş midir hiç kızgınlığa. bide bu bu dönemler için mi geçerli belli bi zaman sonra geçer mi yoksa hep mi böyle

berkdoan
berkdoan

1078

Kısırlaştırılmadığı zaman insan periyodu gibi düşünün ayın belli bir kısmı kızgın olur genelde. Çiftleştirseniz bile bu kısa süreli bir çözüm olur erkek ise kediniz. Birde sıvı bırakması başlayınca biraz çileden çıkabilirsiniz temizlemesi aşırı zor bir leke bırakıyor :) fakat bu söyledikleriniz %100 kızgınlık denemez tabii benim kedim de büyüdükçe farklı özellikler kazanıyor belki kişiliği değişiyordur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 606 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.033 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR