Kedim Başka Bir Kediyi Kabul Etmiyor.

Miay_8
Miay_8

262 Puan

Öncelikle bayramınız kutlu olsun.
Direkt kısa kesip konuya gireyim. Benim kedim 2 yaşında ve kızgınlıga girdiğinde biz çiftleşme zamanı gelmiş diye düşünüyoruz eve başka bir kedi getirdiğimiz de ona hırlayıp evin köşelerine saklanıyor ve bizde yanına gittiğimizde aynı şekilde bizede yapıyor. Ne yapmam lazım birazdahamı beklemeliyim yoksa kedim çiftleşmek mi istemiyor.

10 CEVAP

Cennet29
Cennet29

123955

İyi yapıyor ne yapacaktı acaba eve gelen yabancı kedinin kollarına mı atacaktı kendini. Nedem kısırlaştır mıyosunuz

Cennet29
Cennet29

123955

Kediniz strese giriyor hayvanlara böyle şeyler yapmayın eve gelen kediden de hastalık kapabilir. Bu yaptığınız çok sağlıksız. Ayrıca çiftleşip yavru yaptıklarında ne olacak? Ztn sokak aç kedi dolu çoğalmalarının lüzumu var mı. Böyle yapmaya devam ederseniz Kedinizin de stresten bağışıklığı düşebilir. Sağlıklı ve mutlu yaşamasını istiyorsanız kısırlaştırın veterinerle görüşüp. Yaşınız küçük sanırım o yüzden ailenizi bilgilendirin

Emirrckr
Emirrckr

13067

Çiftleşmek istese bile demek ki yapı olarak ürkek bir kedi.
Niye üsteliyorsunuz ki illa çiftleşmesi için?
Kısırlaştırın,sizde bu dertten kurtulun o can da kurtulsun.
2 yıldır sanırım hem anne olamadı hem de kısır değil.
Yaşadığı stres kim bilir nasıldır..

blue_hpood
blue_hpood

128292

küfür etmek istemiyorum ama bu işin azıcık içerisinde olan kedisini kısırlaştırır, ne demek alın çiftleştirin, cinstir yazık olur? lafım size değil yalnız anlamayın fakat sizin de üzerinize düşen araştırmak. şanlıurfada bir hekim öneremeyeceğim fakat gaz anestesi ve ameliyat öncesi gereken kan testlerini yaptırırsanız risk çok aza iner, bilginize.

blue_hpood
blue_hpood

128292

kedinizi kısırlaştırın lütfen; sizin dayattığınız kediyle çiftleşmek veya anlaşmak zorunda değil. bu kadar strese sokmaya gerek yok. milyonlarca yuva arayan kedi var, yenilerini eklemenin kimseye faydası yok.

Ketonmanya
Ketonmanya

114506

Merhabalar.


Şu an kedinize yaptığınız şeyin adı üzgünüm ama işkence. Burada alacağınız tüm fikirler, olması gerektiği gibi kedinizi kısırlaştırmanız üzerinde yoğunlaşacaktır. Hele ki üretim yapma niyetinde olduğunuzu düşünmek bile istemiyorum. Lütfen kedinizi bir an önce kısırlaştırın.

Miay_8
Miay_8

262

Cevaplarınız için teşekkürler. Kedimin önceki sahipleri bize "Amaan çiftleştirmeyin cinstir yazık olur" falan dedi bizde normalde annemler kedim acı çekmesin diye kısırlaştırıcaktık ama bize eski sahipleri öyle diyince şüpheye düştük.

Miay_8
Miay_8

262

Biz Şanlıurfa'da oturuyoruz varmı iyi bildiğiniz güvenilen kısırlaştırabilen veteriner

Miay_8
Miay_8

262

Biz alırken direkt kısırlaştırıcaktık fakat bize "kısırlaştırıcaksanız verin bize kediyi" diye mesajlar atıyordu eski sahibi gün geçtikce bıraktı artık peşimizi şimdide aklımızda sorular var eski sahibi üzerimde baskı yaptı herhalde bizde dedik sosyal medyada soralım kim ne diyor diye

Cennet29
Cennet29

123955

Gerekli testleri yapan bir veteriner bulup kısırlaştırabilirsiniz. Bazıları test yapmadan hemen kısırlaştırıyo bu saçma bi yöntem. Hayvanın bi sorunu varsa testte cıkıyo erteliyorlar fln. Bulundugunuz yerdeki veterinerleri araştırın ve iyi olana gidin. Hayvanda rahat etsin artık

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 303 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR