Kedim Korunaksız Balkona Çıkmak İstiyor

grsaras
grsaras

3214 Puan

Normalde balkonlarda ve pencerelerde sineklik var ama arka balkonda bir şey yok ve kedim bu aralar o balkona çıkmak çok istiyor.Birkaç kere gözetimim altında balkona girdi aslında balkon mermerinde uslu uslu duruyor kuşlara bakıyor vs. ne yapmalıyım orda dursa başına bir şey gelir mi

6 CEVAP

blue_hpood
blue_hpood

128292

balkon mermerinde korumasız bir şekilde uslu uslu duruyor öyle mi? çok üzülürsünüz, benden söylemesi. ya göğüs tasması takın, birlikte çıkın ya file yaptırın ya da çıkarmayın. o kedi oradan düşer, felç kalır, ölür, bu sizin sorumluluğunuz. hiçbir sinekliğe de güvenmeyin, kediler için onları yırtmak çocuk oyuncağı. doğru düzgün koruma yaptırın, suzionline instagram sayfasında file önerileri var. winblock da beğendim, bakabilirsiniz web sitesine.

grsaras
grsaras

3214

Teşekkür ederim demek ki tek bırakmamak gerek korunma yöntemleri bulayım

Durukj
Durukj

5735

Daha önce kedisi balkondan düşen bir çok kişiyi tanıyorum onlarda uslu uslu dururken aniden atlamışlardı ama bu kediden kediye değişebilir belki sizin kediniz atlamayabilir ama yine de önlem almak gerekir genelde kedisi olan tanıdıklarım balkonlarına cam balkon yapıyorlar belki siz de yapabilirsiniz daha güvenli olabilir veya balkonunuzda kedi eşyaları bulundurabilirsiniz böylece kediniz oyalanır

Kediler uslu uslu duruyor gözükebilir ama kuş, sinek tarzı şeyler gördüklerinde ani bir şekilde atlayabilirler. Ya kedi filesi taktırın ya da o balkona çıkarmayın. Çok fazla kedi yüksekten düşerek ölüyor ya da sakatlanıyor bu riske girmeye değmez bence.

Cennet29
Cennet29

123955

Balkona file yapın özgürce takılsın orda. Yada gögüs tasması ile siz hergün cıkarın

cat_expert
cat_expert

12742

Uslu uslu durduğuna bakmayın, balkon demirlerine bir kuş konması o uslu uslu duran kedinin bir anda avcılık refleksleriyle bir kaplana dönüşmesine neden olabilir. Zaten genelde bu ani refleksleriyle nedeniyle dengelerini kaybedip düşüyorlar. Avlanacağı şeye odaklandıklarında çevresel durumları göz ardı ediyorlar o birkaç saniye içinde.


File taktırma imkanınız yoksa tasma kullanabilirsiniz balkona çıkardığınızda en azından hareketlerini sınırlamış olursunuz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 214 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR