Kedimin Sırtında Yara Çıktı

Heracannn
Heracannn

618 Puan

Kedimin sırtında böyle bir yara oluştu veterinere götürdük görsele koyduğum kremlerden yazdı. Başka 3 veterinere de danıştık mantar olabilir mama değişikliği olabilir vs dendi. Başına böyle bir şey gelen var mı?


4 CEVAP

Superisi814
Superisi814

125141

Merhaba,
Mantar mi değil mi mavi bir ışıkla bakıp genelde söylüyorlar .Benziyor da fotoğraftan. Size verilen iki kremi de kullandım.Farkli amaçlar ile .
Mantar da bazen parça alınir.
Gıda alerjisinde de açık yara görülebilir.Tam teşhisi hekim koyar Ama onda olabilir , bu da olabilir diye 3 ayrı hekim , hekim ise demez.En azından biri tam teşhis koyar.Anlayamadim ki .

Heracannn
Heracannn

618

Başına böyle bir olay gelen varsa lütfen bilgi versin veteriner mantar olsa mantar derdi inceledi yarayı kremleri yazdı gönderdi

NurMIA
NurMIA

852

2 aydır bu durumla uğraşıyoruz, tedavi devam ediyor. Her gittiğim hekim farklı bir şey söylüyor, alerji, mantar, egzama… hepsine yönelik tedavi de uygulandı, daha çok yayıldı maalesef. Umarım siz kısa sürede atlatırsınız geçmiş olsun.

Heracannn
Heracannn

618

Moralimiz çok bozuk kedimin keyfi yok. 1 hafta şu kremleri kullanacağız geçmezse tekrar veterinere gideceğiz. Ne olduğu da belli değil. Yeni kisirlastirdik ondan sonra mi oldu acaba diyoruz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 210 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR