kedimin akciğerlerine sıvı dolmuştu bundan 8-9 ay önce öksürmeleri tam kesilmedi. doktor hastalık kalıntısı böyle atılıyor olabilir dedi ama dönemsel olarak sanırım bazen yok bazen var be boğulur gibi öksürüyor. sebebi nedir bunun? fikri bilgisi olan lütfen yazsın.
Bunu bir kez tecrübe ettim ondada kedimi kaybettim malesef. Öksürüğü geçmedi yeme içmeyi bıraktı tedavi görürken de melek oldu güzel kızım. Sizde bu durumu ihmal etmeyin başka biriyle daha görüşün gösterin. Tozsuz kum kullanın evde kokulu hiç bir deterjan parfüm bişey kullanmayın.
merhaba. başınız sağ olsun. sabırlar diliyorum. kumdan tozdan değil maalesef su içince oluyordu kaba koyuyorum öksürüyor şelaleden öksürüyor bunun sebebine bile astım diyorlar ama böyle bir şey söylenmedi bana. hastalıktan sonra kaldı böyle. hekimime çok güveniyorum cidden işini bilen biri, başka kime güvenip sorarım bilemiyorum. tek sorunu öksürük çok korkutuyor beni.
Kedimin de akciğerlerine sıvı dolmuştu 4 gündür veterinerde kalıyor. Ama öksürüğü yoktu hızlı nefes alıp veriyordu veteriner her an ölebilir dedi. Çok şükür bu akşam taburcu olacak. Acaba herkeste farklı mı kendini gösteriyor? Ben de onu anlamadım. Veterinere sorun eğer öksürme başlayınca götürmeniz gerekiyorsa götürün. İhmale gelmeyecek bir hastalık :(
geçmiş olsun. öksürmesi hep normal denildi bana hatta öksürüğü bastıracak ilaç vermeyelim kalıntı kalmasın da denildi. yine ilaca başladık ama bilemiyorum hiçbir şey çıkmıyor testlerde de.
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor