Korkak Sokak Kedisi Gözü Akıyor Yardım

Apartmanın bahçesinde baktığım kedilerden birinin bir gözü kapanmış akıyor. Aşırı korkak yaklaşınca ortadan kayboluyor. Bağışıklık sistemi için vitamin vermeye başladım her gün mamasıyla. Başka ne yapabilirim tavsiyenize ihtiyacım var. Yakalamak için kutuya yemek koyup uzaklaşsam diğer kediler yiyor hemen. Bu böyle büyük uzun tüylü siyah bir kedi. Mamaya atlayan bir kedi de değil. Vitamin vs her öneriye açığım

4 CEVAP

mervedoganay
mervedoganay

11076

Birden fazla yere ödül maması koysanız yakalar mısınız acaba?

Kandırmak için salam da deneyebilirsiniz. Eczaneler biliyo göz akıntısını tarif edince bi damla veriyorlar onu uygulamaya çalışmanızı tavsiye ederim. Bir de ben sokaktaki bebek kediye vets plusun küçük macunlarından almıştım multivitamin ve bebek kedi için olanı, şimdi hatırlamadığım bi kuru mama almıştım gözü de iyileşmişti kilo da alıp toparlamıştı. İnşallah işinize yarar

blue_hpood
blue_hpood

128941

ancak yalnız başınayken kedi kapanıyla vs olur o. ya da kendinize alıştırmaya çalışacaksınız ama o da uzun sürer. bence kedi kapanıyla yakalayıp şansınız varsa evde korumaya alın. çok kötü değilse bir haftada düzelir.

Superisi814
Superisi814

125141

Gentagut ve teramiciyn genelde kedilerde göz enfeksiyonu vb durumlarda , çok etkilidir.
Ben de çoklu kedi ortamında kedileri boxun içine yaş mama vb ile yakalamaya çalışırdım.Etraftaki tüm kediler de gelirdi, o yüzden boxun başında beklemem gerekirdi.
Elimle yakaladıklarını bazılarını sepetleyemedigim oldu.Tirmaliyorlar genelde İkinci bir kişi yardım ederse daha kolay olur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 163 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR