Kedim Doğurdu Acil

aoeo10
aoeo10

5267 Puan

Sabah okula gitmiştim ben gittiğim anda kedim doğurmuş annem bi kutuya havlu koyup ona koymuş ve şu an doğumu bitmiş halde ne yapmam gerekiyor yavru falan ezilir mi altında yoksa o kendisi biliyor mu ne yapacağını

13 CEVAP

bycatmiril
bycatmiril

670

Normal bu dönemde çok sevecen oluyorlar adeta beni sev beni sev diye dolaşıyorlar ve yavruları sevdiğinizde bile onlardan önce kendisini sevdirmeye çalışıyor :)

emrezrtrk
emrezrtrk

13605

Kediler iyi biliyor. Endiselenmenize gerek yok.

bycatmiril
bycatmiril

670

o puanda yavruların eşini yediği için toktur mamasını suyunu kumunu kutunun yakınına koyun o acıktığında çıkacaktır. Yalnız çok fazla ayrılmaz yavruların yanından bir süre endişelenmeyin. kutunun üzerini de biraz açık kalacak şekilde örtün.

bycatmiril
bycatmiril

670

*** o şuan da yavruların eşini yediği için toktur mamasını suyunu kumunu kutunun yakınına koyun o acıktığında çıkacaktır. Yalnız çok fazla ayrılmaz yavruların yanından bir süre endişelenmeyin. kutunun üzerini de biraz açık kalacak şekilde örtün.

aoeo10
aoeo10

5267

yavruları bırakıp yanımıza kendini sevdirmek için gelmesi normal mi peki

Osubusu
Osubusu

1142

İlk iki gün ayrılmak istemiyor yavruların yanından. İlk gün ben elimle mama verdiğimde baya iştahlı yemişti beş tane plasenta edipi halde. Su içmesi de çok önemli. Yakınlarında olsun ya da benim gibi elle verirsiniz. Başka bir şeye gerek yok herşeyi kendisi hallediyor.

Infernus
Infernus

111806

Yavrulara çok dokunmamaya çalışın. Anneyi sevin daha çok. Kıskanç da oluyorlar.

Osubusu
Osubusu

1142

Anne size güveniyorsa kızmıyorsa alabilirsin taşımak için bir şey olmaz

Osubusu
Osubusu

1142

Anne size güveniyorsa kızmıyorsa alabilirsin taşımak için bir şey olmaz

Bizim kedimiz de 1 hafta önce doğurdu. Anne kedi bütün yavrularının üstüne oturuyor bütün yavrular miyavlamaya başlıyor:))) sonra zaten yavrular kendileri üste çıkıyor sizin almanıza gerek yok. Mamayı siz verin çünkü yavrular emdiği için kalkmaz siz uzatın mamayı. Başka bi kutuya anne kedi izin veriyorsa alın. Bizim anne kedi biz daha rahat etsin diye başka büyük bişeye koyduk anne kedi geldi bütün yavrularını ağzıyla alıp güvenli bulduğu yere koydu:)))))

Benim pisimin ben zaten hep dibinde onu seviyordum, o yüzden yanımıza gelmeye ihtiyaç duymamıştı. Yanlış hatırlamıyorsam 12 saat kadar da hiçbir şey yemeden kendini temizledi ve yavrularına baktı.

aoeo10
aoeo10

5267

peki yaş mamasını vereyim mi çünkü kalkmıyor hiç

aoeo10
aoeo10

5267

Başka bir kutuya almam gerekiyor yavruyu elimle mi alayım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1384 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.055 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR