Kedi Poposunda Yara?

grimsiii
grimsiii

262 Puan

Öncelikle merhaba. Tam bir hafta önce petsoptan bir kedi sahiplendim. 1-5 2 aylık yavru bir kedi. Aldığımda kuru mama ve yaş mama ile beslenmesi gerektiği, aşılarında 10 gün sonra yapılacağı söylendi. 1 haftadır kuru mama ve arada yaş mama veriyorum. Bunun yanında haşlanmış yumurta sarısı ve pişirilmiş tavuk vermiştim. Bugün poposunda siyah tarzında bir yara olduğunu gördüm. Dışkısında kan yoktu fakat o yara gibi olan şeyin kanadığını gördüm. Tuvaletini yaparken kanıyor. Bugün veteriner bir parazit aşısı yapıp 2 ilaç verdi ve yaş mama vermemi söyledi. Yaş mamanın paraziti daha çok yaptığını duydum. Ama içim rahat değil çünkü tam olarak ilglenilmediğini düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz?


4 CEVAP

Infernus
Infernus

111806

Petşoplardan nefret ediyorum. Hayvan ticaretine de sonuna kadar karşıyım. Hepsini bir arada tutuyorlar minicik yerlerde birbirlerinden hastalık kapıyorlar. İlaç veriyorlar doping etkisi yapan hastalıklarını gizleyen. Bakıyorsunuz çok canlı sağlıklı gözüküyor alıyorsunuz eve getiriyorsunuz.Bir hafta 10 gün geçiyor bir de bakmışsınız bu halde. Genel konuşuyorum şahsınızla alakalı değil bu arada. Yaş mama parazit yapmaz çiğ besinler yapar.

Infernus
Infernus

111806

En doğru şeyi veterineriniz söyleyecektir.

grimsiii
grimsiii

262

Petşoptan satın almadım, annesi ölmüş ve dört yavrucak bakıma muhtaç kaldığı için sorumluluğu kabullenip ben aldım:)
Peki başka bu yavrucağa bu dönemde neler verebilirim? Yarası hakkında bi bilginiz var mı?

ursaminor
ursaminor

116511

Yara konusunda ben de veterinere danışmanızı tavsiye ederim. Sanırım mama yüzünden kabız olup yara olmuş olabilir.
Yaş mamayı da lütfen whiskas-felix tarzı mamalardan seçmeyin. Bu büyüme çağında en azından biraz paraya kıymak gerekiyor ilerki dönemlerde sağlıklı olmaları için.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 16828 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR