Kedim Neden Topallıyor?

yaseminlanu
yaseminlanu

293 Puan

1 yaşında dişi bir Scottish Fold kedim var. Kedimde bir topallama fark ettim ve veterinere götürdüm çünkü biliyorsunuz ki Scottishlerde bir eklem rahatsızlığı var. Önlem amaçlı götürdüm. Patilerini tuttular, bastırdılar, çektiler kedim hiçbir tepki vermedi. Daha sonra röntgen çektiler ve bana ''Kediniz gayet sağlıklı, eklem üremesi yok ama artrit olabilir'' dediler. Kedim gayet sağlıklıysa artrit olabilir nasıl oluyor? Artrit varsa neden röntgene yansımıyor? Veterinere gideli üç gün oldu kedim hala -özellikle ilk uyandığında- hafifçe topallıyor sonradan düzelir gibi oluyor ama bir süre sonra yine oluyor. Neden böyle oluyor? Bir sorun varsa neden röntgene yansımıyor?
Konuyla ilgili biz glukozamin başladık ama kolajen de başlamak istiyoruz. Kedisine kolajen kullanıp memnun kalan ve bize önerebilecek olan var mı? Lütfen yanıt verin kafam çok karışık.

1 CEVAP

seninisesmr
seninisesmr

627

eğer imkanınız varsa başka bir veterinere götürün hepsi için demiyorum ama veterinerlere artık güvenemiyorum annemin arkadaşı da veteriner fazla fazla para almak için uğraşıyorlar ve bunu utanmadan söylüyor ben kadını gördükçe deliye dönüyorım maaşları da az değil gerçekten rezillik kediniz izin veriyorsa topalladıpı ayağına masaj yapmayı deneyin iyi gelebilir onun dışında röntgende gerçekten bişey çıkmasıyda tekrar götürmektede fayda var ciddi bi sorun varsa ve görülmesiyle ilerleme olmasın diye

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 164 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.164 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR