Aşı Fiyatlarına Zammı Geldi?

emrezrtrk
emrezrtrk

13605 Puan

55 liraya yaptırdığım asialr 70 lira olmuş ve sadece lösemi 80 tl.ve veteriner loseminin 2 doz olacağını ve 3 hafta sonra olacağını söyledi. Sizi veterinerleriniz de demi fiyatlar öyle?

10 CEVAP

Lösemi aşısı zorunlu bir aşı değil. Bence yaptırmanıza gerek yok.

Kjw
Kjw

2320

En son ne zaman veterinere gitmiştiniz? Yeni yıl tarifesinden sonra gitmediyseniz normaldir...Her şeye zam gelmişti,en son ocak ayında kontrol için gitmiştim onda da ücret ödemedim...
Ben lösemi aşısı yaptırmadım ve düşünmüyorum.Bildiğim kadarıyla aşını koruyucu bir etkisi yok ve çok fazla yan etkisi var.

Kedimekim
Kedimekim

11068

Ben en son mart ayinda gittim ic dıs parazit uygulaması icin 75 tl odemistim bana ayni gibi geldi. Belki kendi veterineriniz ilac firmasini degistirmis olabilir. Ayrica losemi tehlikeli bir asi eger omurilik bolgesine yapilirsa felc gecirebiliyormus o yuzden bacaktan kas icine yapilmasi omurilik kadar zararli olmuyormus ama bacaktan bile zarari varmis bacagini kesme durumlari gerceklesebiliyormus ayrica ignenin vuruldugu yerde kist olasabiliyormus. Veterinerim bana bu sekilde anlatti ve secimi sana birakiyorum dedi. Son olarak ilac icin ilk once kan testi gerekliymis kedi de eger o virus varsa asi hastaligi aktif hale getirebiliyormus. Veterinerim bana bunlari anlatinca bende yaptirmadim. Bence ilk once bunlri dusun ve asiya oyle karar ver. Ya da veterinerinden asi icin bilgi al.

riuhole
riuhole

3534

Aşılar %100 koruma sağlamadığı ve lösemi aşısı bazı olumsuz sonuçlara neden olduğu için veteriner hekimimiz bize lösemi aşısı yapmadı. Kediniz başka kedilerle etkileşime geçmiyor ve çok dışarı çıkmıyor ise siz de yaptırmayın derim.

Infernus
Infernus

111806

Bu leukemia konusunda ben de çok kararsızım. İlk kedimde çok bilmiyordum veteriner yapılması gerek diyince yaptırmıştım. Şimdi de yapılmış zaten korumasını bozmayalım dediği için yaptırdım. Benim veterinerim biraz paragöz. Bölgede kedi köpekten anlayan tek veteriner ve en yağlı müşterilerinden biri benim sadece evimde 6 kedi var (Sokakta beslediğim tedavi ettirdiğim kedi köpekleri saymazsak) ve beni görünce dolar işareti oluşuyor gözünde. Fırsat bu fırsat ne varsa yapmak istiyor bence. 2 gün önce Sinbada iç dış parazit aşısı yaptırdım mesela 100 TL aldı. Sokaktan tedavi ettirdiklerime yarı ücret alıyor (güya) o yüzden pek bir şey diyemiyorum ve başka veteriner de yok burada anlayan. Hepsi inek koyun biliyor sadece.

gunosari
gunosari

2936

İlaçların tamamına %15 zam geldi galiba.

Bilgos
Bilgos

12248

hayvan ürünlerinin çoğuna zam geldi 1.50-2.50 tl olan paket ıslak mama 3 -3.50 tl oldu mesela

emrezrtrk
emrezrtrk

13605

veterinere bu durumlar bahsettim ama vet dediki biz seni riske sokmayız dedi

Reyaura
Reyaura

15210

Lösemi yaptırma. Benim veterinerim yaptırmami söyledi bazi kedilerde hastaliga neden olabiliyormus.

emrezrtrk
emrezrtrk

13605

Benim maddiyatimi bildiği halde yaptı hatta ben yapma konusunda karasizdim ama yaptık artık.benim veterinerim de çok paragoz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 751 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.055 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR