Kedim Yavrusunu Tanımıyo Tıslıyo Tras Sonrası

Sizden allah rızası ıcın bır akıl ıstıyorum bana sorumun haricinde o yapılmaz bu yapılmaz yazmayın. Bılgınız varsa cevaplayın allah rızası ıcın.
Veterınerım dun parazıt ıcın asıya gıttıgımde burda hava 45-50 derece havalar kotu hayvanlar nefes alsın tras edelım rahatlarlar dedı ben de yaptrdım o anlık gafletle, bana bunhn hesabını sormayın. Sıkıntım su, anne ve kız kedılerım gul gıbı gecınırlerken sımdı annesı kızına tıslıyo saldırmaya calısıyo çocuğu yanına sokmuyo tanımıyo mu napıyo napıcam ben allahını seven bır sey onersın bana

3 CEVAP

Emirrckr
Emirrckr

13407

Öncelikle zaten veteriner dönüşü bu tip sorunlar yaşanabiliyor birkaç kedili evlerde.
Veterinerde üstlerine farklı bir koku siniyor,bizimkinin de annesi kısırlaştırma ameliyatı sonrası kızını tanımamıştı mesela.
Kedilerde kokular çok önemli.
Kokusu değişmiş muhtemelen kedinizin birde üstüne tıraş olunca görünüm olarakta haliyle farklıdır.
Bu saldırma hali ondan kaynaklı olsa gerek.
Çok uzun süreceğini zannetmiyorum ben,genelde birkaç güne alışıyorlar.

blue_hpood
blue_hpood

128941

arkadaşın söylediği gibi veteriner sonrası kokusu değişebiliyor, gayet normal birkaç güne geçecektir fakat size önerim, hava sıcak gel şu hayvanı traşlayalım diyen hekime bir daha gitmeyin. bir de sıcaklarda rahatlaması için elinizi nemlendirip üzerine sürebilirsiniz, hem üzerini yalayıp su da tüketmiş oluyor, su kabına da bir parça buz atabilirsiniz, bu da serinlemesine yardımcı olur. bunun dışında camlarda güvenlik varsa evi havalandırmak da serinlemesine yardımcı olur.

Lucycan
Lucycan

501

Bende hamileyken kedim,erkek kedimi kısırlaştırdım.Eve geldiğimizde ilaç kokusu falan vardı.O uysal Scottish kedim bir canavara dönüştü erkek kediyi dövdü ben alayım derken bana saldırdı falan.Ayrı odalara kapattım.4.gün sonra dişi doğum yaptı yavruları olunca dahada strese girdi çünkü evde yabancı bir canlı vardı kokusu alışık olmayan.Bende ara ara hep erkek kedimi ılık sularla sildim sonra onu tek elimle sevip sonra dişinin yanına gittiğimde o elimle onun üstüne sürdüm koku alışverişi olsun diye :)çok kötü bir süreçti bin pişman olmuştum tam 10 gün sürdü aynı tarakla birbirlerini taradım yani kokular birbirine geçmeliki alışsın bizimki böyle tıslamalı değil bildiğiniz saldırma vardı relax macunuda verdim dişiye sakinleşsin diye

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 203 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.297 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR