Kedim Su Pınarını Kullanmıyor

Merveabdn
Merveabdn

890 Puan

Merhabalar, kedime 3 gün önce Neutron marka su pınarı aldım..gerçekten sessiz çalışıyor ve suyu dingin bi şekilde akıtıyor. İlk çalıştırdığımda kedim merakından oynadı bir iki su içti ancak dün geceden beri kameradan takip ediyorum suya yaklasıyor bakıp bekliyor ama içmiyor. Akşam eve geldiğimde eski su kabını cıkarıp su koydum 5-10dk sonra baktım içmişti. Hem su israfı olmasın hemde sıcaklarda daha çok içsin diye aldım ama kullanmıyor..kedimi su pınarına nasıl alıştırabilirim?? Bi yol bilen varmı??Cevaplarınız şimdiden için teşekkürler.

4 CEVAP

Rabike
Rabike

787

Bu işin bir sırrı yok malesef. Bizimki lavabo çeşmesinin başında su gelsin diye beklerdi. İdrar yollarında problem de olunca sebil aldık. Aldığımız gün on-onbeş dakika boyunca su içti. Dedik ki süper, sevdi bu mereti. Sonra sebilin motoru bozuldu. Başka bir sebil aldık. Şekli şemali daha hoş ve daha sessiz bişeydi. Yok, ona yanaşmadı. Tabi ben çıldırıyorum nasıl olur bu diye. Eski sebilin aynısından aldık yine. Yüzüne bakmadığı sebili de görcemin kedisi bayıla bayıla kullanıyor. Bu arada bizimkinin sevdiği sebili de ben sevmiyorum. Derken birkaç ay önce eşim bambaşka bir sebil almış gelmiş. Bakalım dedik buna ne tepki verecek. Bunu sevdi, derdi eski sebil degilmiş demekki. Kedilerin neyi sevip neyi sevmeyeceğini önceden kestirmek mümkün değil malesef. Her seferinde beni şaşırtmaya devam ediyorlar.

Merveabdn
Merveabdn

890

Aslında kedimin huyunu karakterini düşünerek almaya çalıştım. Musluktan avucumdan su içiyordu ara ara..ama biraz ürkek o yüzden daha sessiz bisey tercih ettim.Dün içmeye başladı çok şükür hem de yerde su kaseside varken😁😁

Minminik
Minminik

13978

bende mağdurum o kadar para verip aldım 1 kere kullandı, kaldırdım 2-3 ay sonra çıkarttım yine 1 kere kullandı, şimdi yine zaman geçmesini bekliyorum.


temiz su koysamda gidip alışık olduğu suluğundan içiyor

Merveabdn
Merveabdn

890

Su pınarının yanına oturup kaşıkla içiyomuş gibi yaptım bikaç defa mama kelimesini biliyor onu tekrarladım içerken..o etkili olmuştur belki..güven verdi. Deneyin dilerseniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 204 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80967 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR