Kedimin Bacak Arasında Sivilce Çıkmış

Zeynepalex
Zeynepalex

2376 Puan

İyi günler, 6 yaşında sarman tekir oğlumun bacak arasında sivilce farkettim, sanki et bende benziyor, türden zor farkettim ve baktırmıyor , neden olabilir acaba? Böyle bir durum yaşayan varsa yazabilir mi?
Zaten bünyesi hassasve alerjik, mama olarak golosi karışık kullanıyoruz, hijyene dikkat ediyoruz, sıcaklar etkilemiş olabilir mi bilemedim. Ağrı ve kaşıntı yok gözlemlediğim kadarıyla tabiii..
Teşekkürler

8 CEVAP

Ketonmanya
Ketonmanya

114500

Merhabalar.


Zamanında kedimin memesini et beni sanıp apar topar veteriner hekimimize koşturduğum geldi aklıma. :) Aklınızla alay ediyor değilim, yanlış anlamayın lütfen. Sadece bu tarz şapşallıkların her evhamlı kedi ebeveyninin başına gelebileceğini bildiğimden yine de yazmak istedim. :)


Bol patili günler dilerim. :)

blue_hpood
blue_hpood

128292

memesi olmasın o:)

aslihan_e
aslihan_e

128553

Merhaba, kedinizde siğil çıkmış olabilir. Gözle görmediğimiz için de bilemiyorum. Bu tarz siğil dediğim et beni benzeri çıkıntılar ancak kızarıklık, kaşıntı eşlikli büyüme geliştirirse risk oluşturabilir ve o durumda biyopsi yapılması gerekir. Et bene benziyor dediğiniz için bu şekilde düşündüm. En doğrusu veteriner kontrolünde ortaya çıkacaktır.

Zeynepalex
Zeynepalex

2376

Çok teşekkür ederim cevabınız için, takip edeceğim umarım kendiliğinden geçer, dediğiniz gibi herhangi bir büyüme ve kaşıntı, kızarıklık olursa şayet hemen kontrole götüreceğim. Şuan öyle bir durum olmadığından bekliyorum.

blue_hpood
blue_hpood

128292

bazısı ayırt edemiyor, bu yüzden söyledim.
çip vs deri altında sıkıntı yaratmış olabilir mi? ya da basit bir yağ bezesidir. hekime göstermekte fayda var.

Ketonmanya
Ketonmanya

114500

Kediniz 6 yaşında olabilir ama ne kadar zamandır sizinle olduğunu bilmediğim için zamanında tecrübe edip hâlâ aklıma geldikçe gülümsediğim durumdan bahsetmek istedim. Umarım ciddi bir şey değildir.

Zeynepalex
Zeynepalex

2376

Memesi değil arkadaşlar, oğlum 6 yaşında bunu ayırt edebiliyorum. Arka İki bacak arasında.. şimdilik zararsız duruyor umarım öyledir, gòzlemliyor ve kontrol ediyorum sıkmadan

Zeynepalex
Zeynepalex

2376

Kedim 2,5 ayllıkken evimize geldi. İlginize teşekkür ediyorum. Son durum olarak da belirtmek isterim ki, şuanda yok.. sanırım kopardı yada sivilce , et-ben artık neydi bilemiyorum.. belkide düştü kendiliğinden. Yeri belli değil, herhangi bir kanama veya yara kabuklanması da olmadı çok şükür. Sanırım yedikleri ile alakalıydı bu ara çok fazla karıştırdı , mutfaktan yemeyi çok seviyor..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 211 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81873 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR