Yardımmm

Arkadaşlar benim kediye alerjim olduğunu düşünüyorum. Annem de öyle düşünüyor annem kediyi verelim birine diyor hastasın diyor. Hiç vermek istemiyorum . Sizce geçmesi için ne yapabilirim?????? Lütfen cevap verin çok üzülüyorum gitmesini istemiyorum . ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN YALVARIRIM YARDIM ELİ UZATIVERİN AĞLADIM ZIRLADIM KUDURDUM OLMUYO . GİTMELİ Mİ YOKSA GİTMESİN Mİ

5 CEVAP

Heiter
Heiter

115202

Teşhisi doktorlar koyabilir ancak. Alerjiniz olup olmadığını öğrenmek için test yaptırmanız lazım. Alerjiler iyileşmiyor malesef.
Ayrıca, yanlış anlamayın ama buradan nasıl yardım edebiliriz onu anlamadım. Yani alerjiniz varsa "sahiplendir" mi demeliyiz?

gunosari
gunosari

2936

Bende buna benzer bir sıkıntı yaşamıştım.Kedilere alerjim olduğunu sandım.Test yaptırmadım ama 1 haftada kendi kendine geçti kaşıntı ve kızarıklık şeklinde yüzümde sıkıntılar olmuştu.Sonra yeni yıkanmış battaniyeden olduğuna kanaat getirip battaniyeyi kaldırınca geçti.Sizinde başka bir şeylere karşı alerjiniz gelişmiş olabilir.Tabi en doğrusu test yaptırmak.Bende randevu almıştım ama doktora gidene kadar kendi geçti zaten.Emin olmak için test yaptırın.Umarım başka bir şeydendir çünkü gerçekten zor bir durum ben yaşadım biliyorum.Çok üzücü.

Kedimekim
Kedimekim

11068

Su an bahar mevsimi ve alerji durumlari artmis vaziyette. Belki bahar mevsimiyle bir alakasi olabilir. Ilk once doktora gidip neye alerjiniz oldugunu ogrenmelisiniz. Bos yere kedinizden olmayin. Ama dokor kediye alerjiniz var derse o zaman kedinizi guvenilir birine sahiplendirebiirsiniz cunku alerji su ilaci kullanayim da gecsin denilecek bir hastalik degil. Sadece bagisiklik sistemini kuvvetlendirecek seyler tuketip etkisini azaltabilirsiniz. Ama yinede en guzel ve dogru bilgiyi doktor gidip ogrenmelisiniz.

Yani yardım derken bilmiyorum o an üzüntüden ne yapcamı bilememişim herhalde:))) teşekkürler

İnşallah kediye alerjim yoktur kediciklerimi bırakmak istemiyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 572 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.055 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR