Kedimin Böcek Yemesi Sorun Yaratır Mı?

Nurbaran
Nurbaran

4471 Puan

Biliyorum kedilerin doğasında var ama sinekleri kelebekleri çekirgeleri yemeye başladı. Önce biraz oyun oynuyor sonra ağzında geveleyip yemeye başlıyor. Bi sorun yaratır mı onun için?

11 CEVAP

riuhole
riuhole

3534

Bizimki de manyak gibi sinek avlıyor görmediğim zamanlarda yiyor da. Pek bir zararını görmedim açıkçası :D sen güzelim mamaları etleri tavukları yeme git öcük böcük ye hay allahım :Dd

Bilgeylmz
Bilgeylmz

13081

Eger yanınızda bu harekeyi gösteriyorsa bırakın oynasın ama sonra yemeye çalısırsa bir peçete ile hemen alın ve çope atın. Bilmiyorum pek iyi birşey olduğu söylenemez bocek yemesinin...

Bilgeylmz
Bilgeylmz

13081

Siz kediyi oradan uzaklaştırın yani kediyi geri çekin ve ona bağırın dikkati dağılacaktır. Bu fırsatı kullanıp hemen böceği alın. Yani ben böyle yapıyorum.

ursaminor
ursaminor

116511

İç-dış parazit aşıları tamsa bir sorun olmaz.
O zaten kendisine zararlı olan böcekleri yemez. Mesela yeşil fosforlu bir zeytin böceği var iğreniyor Fıstık ondan patisine değse saatlerce yalıyor kokusu gitsin diye :D

Benim kuzenimin kedisinin veterineri sinek yemesin demiş ama bilmiyorum

Nurbaran
Nurbaran

4471

Öyle bir durumda dokunmamıza pek izin vermiyor..

Nurbaran
Nurbaran

4471

Aşıları tam o konuda rahatım oyun oynayınca da kıyamıyorum :) bakalım napacaz :)

riuhole
riuhole

3534

Gördüğümde engel oluyorum tabi canım zaten güvenlik amaçlı sineklikler olduğundan evde sinek yazın bile çok nadir oluyor.

Infernus
Infernus

111806

Kediler avcı canlılar avlanmak hoşlarına gidiyor. Benimki de sinekleri yakalar ama yemez biraz zor oldu ama öyle eğittim. Getirir sineği ben peçeteyle alıp atarım en sevdiği ödül mamasını kapar. Deneyebilirsiniz.

Kedimekim
Kedimekim

11068

Sinekler kediler de kalp kurduna neden oluyormus ben bir sinek gorunce direkt ya sinegi kovaliyorum ya da kedimi uzaklastiriyorum.

limtrf
limtrf

836

benim kedim çok avcıdır bir sinek görürse 2-3 dk içinde midesine indirir. bir zararını görmedim. başında çok korkmuştum ama durduramıyorum ne yazık ki. sineklik taktırdık tüm pencerelere kapıdan bacadan gireni de yiyor ne yapalım :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 988 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR