Bir Sokak Kedisi Tehlikede

ufukmert06
ufukmert06

173 Puan

Merhaba ,
Muhtemelen eskiden evcil bir kedi ile evimin etrafında sürekli görüşüyoruz mama vs. veriyorum ancak sürekli olarak ağlıyor komşular rahatsız mahallenin gençleri ona bir zarar verecekler buna eminim çünkü aralıksız ağlıyor terk edildiğini düşünüyorum. Barınağa nasıl götürülür ne yapmalıyım? Kendimde bakamam yalnız değilim ailem istemiyor.

10 CEVAP

Ketonmanya
Ketonmanya

114487

Her apartmana özellikle mi yerleştiriyorlar bu vicdansız hayvan düşmanlarını? Aklım almıyor! Şimdiye kadar tüm sakinleri hayvansever ya da çok sevmeseler de seslerini çıkarmayan kişilerden oluşan tek bir apartman görmedim! İşin kötüsü de kötülüğün sesi gür çıkıyor, onlarca hayvansever varken hayvan sevmeyen tek bir kişi ne yapıp edip dediğini yapıyor ya da yaptırıyor. İnanılır gibi değil!


Barınak konusuna gelince, barınağa vereceğinize acı çektirmeden kendiniz öldürün kediyi daha iyi, o kadar söylüyorum. Lütfen barınak, seçenekleriniz arasında olmasın bile. İlan açın sahiplendirme için, Instagram'da şehrinizdeki hayvan sahiplendirme sayfalarını bulun, taciz edin, tek yumruk olup el birliğiyle bir yuva bulun ona. Yuva bulunana kadar da belki ailenizi, kediyi geçici olarak korumaya almanız için ikna edebilirsiniz. Bazen bu sahiplendirme sayfaları vasıtasıyla geçici yuva da bulunabiliyor kedilere. Bunu da mutlaka belirtin kendilerine yazarken. Bu aksiyonları da bir an önce alın ki o mazlum için çok geç olmasın.


Bol patili günler dilerim.

Emirrckr
Emirrckr

13055

Barınağa asla bırakmayın,
Muhtemelen terkedilmiş ya da kaçmış bir kedi.
Sokağa çok adapte değil.
Yuva arayabilirsiniz ya da yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ona güvenli bir yer yapın.
İlk günler miyavlayacak ama sürekli böyle olacak değil ya sırf miyavlıyor diye ona zarar verecek vicdansızlığı nerden buluyorlar aklım ermiyor.

Emirrckr
Emirrckr

13055

Gerçekten ya her apartmanda illa çıkıyor şu tipik hayvan düşmanı insanlar.
Sanki itinayla yerleştirilmiş gibi.
Birde asla sesleri bastırılamıyor.

user031202
user031202

1257

Kedi ağlıyor diye rahatsız olup zarar vereceklerse Allahtan bulsunlar ne diyim başka

ufukmert06
ufukmert06

173

Apartmanda oturuyorum burada kot bir ev var onun camına sürekli yakın duruyor ya mama veriyorum su veriyorum diye bana bile bilendiler anlamsız bir öfke. Barınak hiç içime sinmiyor haklısınız ama burada da telef edecekler zehirler bile bunlar

blue_hpood
blue_hpood

128292

şehrinizdeki dernekle iletişime geçip durumu bildirin. belki kaçmıştır, çipi vardır. mümkünse yakalayıp ilk önce hekime götürün.

user031202
user031202

1257

Kedinin karnının altında asılan memeler var mı? Yavrularını kaybetmişte olabilir

ufukmert06
ufukmert06

173

Yok herhangi bir yerinde sarkma yok gayet diri duruyor çok anlamıyorum ama hamile kediler ya da yavrulu kediler gibi değil

user031202
user031202

1257

Bahçede ona güvenli bir yer yapma şansınız yok mu? Ya da ilan açıp sahiplendirmeye çalışın barınakların hali ortada iyi bakmazlar arayıp aldırsanız ıssız bir yere bırakırlar kediyi

HaydutveNazli
HaydutveNazli

12269

onlar zehirler ama malesef barınakta da sonu farklı olmayacak

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 337 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR