Yoğun Bakım Sonrası Kuru Mama Yememe

cileklikedi
cileklikedi

312 Puan

kızım çilek travmatik bir süreçten geçiyor. Veterineri yüzünden ölümle mücadele etti bugünden sonra evde tedavisi devam edecek. İştahı açıldı az az ama gene yiyor tek sıkıntımız kuru mama yemez oldu karaciğeri destekleyi özel bir mama başladık öncesinde de aynı markanın mamasını kullanıyorduk ama bu mamayı yemiyor normal mamasını verdim en son onu da yemedi. Yaş mama haşlanmış tavuk gibi şeyleri yiyor. Yaşadığı olaylar depresyona sebep vermiş olabilir?

3 CEVAP

gece18
gece18

12998

Hepsi olabilir yoğun bakım travmatik süreç derken tüm bunlara rağmen yemesi bile mucize haşlanmış tavuğun içine pirinç ezin onuda yiyebilir ben öyle yapıyorum doyuruculuk açısından.


Çok geçmiş olsun.

Ketonmanya
Ketonmanya

114407

Merhabalar.


Kuru mamayı, haşladığınız tavuğun suyuyla ıslatıp yumuşatın, tavukla karıştırıp öyle vermeyi deneyin bir de. Sadece tavuk ve yaş mama, yeterli besleyiciliğe sahip değil, mutlaka kuru mama da yemesi lazım ki içeriğindeki besin maddelerini alıp süreç sonrası kendini daha çabuk toparlasın.


Bir de kedinizin sorunu neydi bilmiyorum ama dişleriyle ya da ağız içi sağlığıyla ilgili de bir problemi olabilir mi? Belki bu yüzden yumuşak şeyleri yemeyi tercih ediyordur.


Umarım kediniz bir an önce eski sağlığına kavuşur.


Bol patili günler dilerim. :)

cileklikedi
cileklikedi

312

Yavruları karnında ölmüş sezeryan içinde geç kalındı zehirlenmeye başlamış buna bağlı da sarılık oldu ve onu tedavi etmeye çalışıyoruz. Ölümle mücadele etti desem abartmış olmam.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim Denicem hepsinde 🤍

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 176 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR