Hepsi Birbirine Karıştı

stellabennett
stellabennett

119987 Puan

arkadaşlar kedime GimCat malt GimCat vitamin GimCat sindirim sistemi destekleyici macun ve de Nova eklem sağlığı macunundan kullanıyorum hangilerini ne sıklıkla ne miktarda vermemi önerirsiniz bir türlü düzene oturtamadım hepsini rastgele günlerde veriyorum

1 CEVAP

Ketonmanya
Ketonmanya

114406

Merhabalar.


Bu şekilde fazla sayıda ürün kullanınca biraz kimyagerliğe soyunmamız gerekebiliyor maalesef. :)
Öncelikle tavsiye edilen sıklıklarda vermeniz tabii ki ürünlerin etkilerinin görülmesi için en doğru olanı ama içerdikleri ortak elementlere göre miktarlarını ayarlamanız gerekebilir. Örneğin ürünlerden üç tanesinde birden kedilerin günlük ihtiyaçlarını karşılayacak kadar vitamin varsa ve siz bu üç ürünün hepsini her gün verirseniz kedinize ihtiyacının üç katı vitamin yüklemiş olursunuz ve ne yazık ki vitaminler elzem olsalar da fazlası toksik etki yapabilir.


Tavsiyem dört ürünün de içeriklerinin yazılı olduğu kısmını koyun önünüze, başta da belirttiğim gibi bir kimyager edasıyla ortak elementleri belirleyin. Çok fazla ortak element taşımayan iki macunu aynı gün rahatlıkla verebilirsiniz mesela, diğerlerini de bir gün biri, bir gün biri olacak şekilde dönüşümlü olarak vererek aşırı yüklemeden kaçınmış olursunuz. Tabii içiniz yine de rahat etmeyecekse hekiminize de bir danışabilirsiniz.


Bol patili günler dilerim. :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 176 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80920 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR