10 Aylık Erkek Kedim Var British Dişi Bir Kedi Aldım Henüz 55 Günlük

Elifhsgrn35
Elifhsgrn35

166 Puan

Büyük kedim küçük kedimin boynunu ve ensesini ısırıyor büyük kedim ses çıkartıyor arkasından koşarkende yakalayınca ısırıyor gibi ne tepki verecegimide bilemiyorum.
Küçük kedim bazen ısırdıgında ses çikartıyor müdale edyorum yalnız bırakamıyorum.
Büyük kedimi kısırlastırdım ayrıca bu konuda bilgisi olan yazablirmi

5 CEVAP

Sezgek
Sezgek

16545

Eğer erkek kedinizin kısırlaştırmazsanız çok daha kötü şeyler de yapabilir ve yavru kediniz çok küçük yani döverek çok ciddi yaralara da neden olabilir yani en kısa sürede kısırlaştırmanızı öneririm çünkü erkek kediniz davranışlarını kontrol edemeyecek duruma gelecektir süreç uzadıkça ki şu anda bile zorlanıyordur

aslihan_e
aslihan_e

128528

Büyük kedinin hormonları henüz düzene girmemiştir. Küçüğün psikolojisini bozabilir. Erken dönemde kızgınlığa girmesine de neden olabilir. Dendiği gibi yara yapabilir. Ayrıca annemler sokakta erkek kedinin bu şekilde yavruya tecavüz etmeye çalışırken yavruyu öldürdüğünü gözleriyle görmüşler, onlar yetişip kurtarana kadar bir bakmışlar yavru ölmüş. O yüzden bu işi şakaya almam ben, önemsemek gerekli. Gerekirse ayrı tutulur.

blue_hpood
blue_hpood

128292

erkek kedinizi acilen kısırlaştırın.

blue_hpood
blue_hpood

128292

pardon, kısırlaştırdım demişsiniz. erkek kedilerde testesteron hormonu yalnızca testislerden salgılanmaz, böbrek üstü bezlerden de salgılanır. bir de kısırlaştırma geç yapıldıysa bu hareketler huy olarak kalabilir veya henüz yeni kısırlaştırıldıysa kandaki hormonunun azalması zaman alabilir. yetişkin bir kediyle yavru bir kedi yalnız bırakılmamalı. şu süreçte özellikle ayrı tutun.

Sezgek
Sezgek

16545

Ksıırlaştırdım demişsiniz kusura bakmayın ben de yeni gördüm o zman hormonlar daha normale dönmemiştir o yüzden ikisini yalnız bırakmamaya özen gösterin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 221 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81763 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR