Yavru Kediye Çikolatalı Süt Vermek

i92mys
i92mys

166 Puan

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Apartmanda baktığımız bir yavru kedi var. Yan dairedeki çocuk kediye olduğu gibi bir kutu çikolatalı süt vermiş. Zararlı mıdır, ne yapmam lazım söyleyin lütfen.

2 CEVAP

AyseMia
AyseMia

111367

Tabii ki zararlı umarım çok içmemiştir, bir kereye mahsus olarak kalırsa sadece ishal olacaktır. Ama çikolatalı süt hem yüksek oranda şeker, hem de çikolata içerdiğinden evcil hayvanlar için başlı başına zararlı ve aynı zamanda inek sütü de ishal yapar laktozu kediler/köpekler sindiremez, inek sütünün onlar için hiçbir yararı da yoktur sadece full zarar maalesef. Çok büyük ihtimalle ishal olacaktır eğer içtiyse (kutu süt bildiğimiz pipetli sütlerden ise çocuk bunu açarak da koyamayacağı için, tabağa koyarak vermediyse kedi nasıl içebilir orasını da anlamadım ya neyse) pirinç lapası, haşlanmış patates ve tavuk göğsünü blenderdan geçirip (yada minik minik doğrayıp birbirine harmanlayadabilirsiniz) yavruya verirseniz ishali geçirecektir.

KedicikUzum
KedicikUzum

12607

Çikolatalı süt çocuklar için bile yararlı değilken küçük bir kedi yavrusu için zararlı olabilecek ne varsa içeriğinde barındırıyor maalesef. Muhtemelen ishal olabilir ishalinin geçmesi için yavruyu mümkün olduğunca sıcak tutun ve tavuk göğsü patates ve piirinc haşlayin. Yağ tuz falan koymayın. Sonra onları lapa haline getirip verebilirsiniz. Ve bol su içsin Yavrucuk:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 196 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81186 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR