Lutfenn Yardımmm Artık Oğlumu Uyutmuyor

hamzaomer
hamzaomer

226 Puan

Dişi kedim o kadar miyavlıyor ki gece gündüz hiç susmuyor dolaşsın diye dışarı salayım diyorum gitmiyor kızgınlık desem kısır ama sebebini bulamıyorum 2 yaşındaki oğlumu uykusundan uyandırıyor artık miyavlamasıyla sebebi ne olabilir acaba lütfen yardım edin

3 CEVAP

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

bu konuda cok arastırma yaptım ki sizi cok iyi anlıyorum şuanda bile uykusuzum...kedim okadar çok konuşuyor ki oturup sabaha kadar karsılıklı ben bişeyler dedikçe o miyavlayabilir... ortak noktada buluşan şeyler eğer ki kedi hasta ise biryeri acıyor ise kendini güvenli alanlara gizlermiş öyle miyavlayıp gezmeşmiş ( tabiki kesin öyle olur diyemem geneli böyleymiş ) bunun dışında canları sıkıldığında beni sev demek istediklerinde tuvaletleri pislendiğinde mamaları bayatlasa dahi yenile maması dercesine miyavlıyorlar, yaş mamaya ödül mamasına alıştıysa onları isterken , kaybettiği bir oyuncagını bulamadıgında..bunların hepsini test ettim cogunlukla sustu . bu arada enerjisini alın kedinizin akşamları oyunlarınızı hareketlendirin ve yatmadan önce bence yaş mama verin uykusunu çabuklaştırır.

Dışarı göndermek gibi bir gaflete düşmeyin lütfen. Başına birşey gelirse vicdan azabı çekersiniz. Sokak tehlikelerle dolu. Başka bir rahatsızlığı olabilir bu yüzden bir veterinere götürmenizi tavsiye ederim. Birçok durum bağırmasına sebep olabilir bunun da bir uzman tarafından incelenmesi lazım.

aleyn
aleyn

113859

miyavlamak kedilerin insanlarla kurdukları iletişim şeklidir kendi aralarında çiftleşme dönemi dışında miyavlamazlar, bi kedi miyavlıyorsa bişey istiyordur, ya ilgi oyun istiyordur, ya bi yeri ağrıyordur, bişey yapamayıp sizden yardım istiyordur... kedinizi tanımaya çalışın, yatmadan önce yorun bi 15 dk oynasanız yorulur zaten ve katılıyorum yatmadan önce verilen yaş mama kedinin uykusunu getiriyor çünkü kediler uyurken sindirirler yediklerini..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 565 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.055 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR