Sadece İlacın Ücreti Ne Kadar

KedicikUzum
KedicikUzum

12625 Puan

Yeni bir yavru sahiplendim, aslına bakarsaniz o bana geldi ve sokağa bırakamadım:)


Aşılarını nerede nasıl yaptıracağımi düşünürken aklıma bır tanıdığımızin eğer kedi sahiplenirsen aşılarını ben yaparım sadece ilaç ücretini alırım uygulama ücretini almam demişti.


Aranızda veteriner olan veya bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba? Sorun para değil sadece bilgi sahibi olayım ona göre bütçemi hazırlayayım buna karşı diye soruyorum. Yani örneğin bir iç dış parazit bir karma bir kuduz aşısını ne kadara alıyorsunuz? Ve yakın zamanda tarım ormanda kedisine çip/ kuduz aşısını yaptirab varsa ne kadar para ödediğini söylerse mutlu olurum, Trabzon'da yaşıyorum ama siz hangi şehirdeyseniz de cevaplarınızı alabilirim:)


5 CEVAP

enopro12
enopro12

761

İç dış parazit için en az bir 800 ayarlaman gerekiyor.ama tanıdığın olduğu için sana biraz indirim yapar kuduz bilmiyorum.Bu arada sizin ordaki belediye yaparmı ama İzmir'in Menderes ilçesindeyim sizdede büyük ihtimalle yaparda belediyenin veteriner hizmetleri müdürlüğü sokak hayvanlarını ücretsiz bakımını yapıyor...

Sezgek
Sezgek

16545

Ya. buna cvp vermek o kadar zor ki her şehirde her vet ayrı para alıyor bir de kullandıkları ilaç markasında da pra değişiyor o zman tamamen değişkenler artıyor mesela iç dış birlikte olan beoadlinw ense damlası pahalı bir ilaç benim arkım da vet gelişi de pahalı diyor mesela ama iç parazit için hap yaparsa onlar daha ucuz mesela kuduz zamlardan aonra ne olmuştur fikrim yok çipi ilçeniz de buluna tarım orman bölge müdürlüğün de ücretsiz yaptırabilirsiniz kuduzu da ücretsiz yaparlar ben karma aşı yaptırmayalı çok uzun süre oldu ne oldu inanın bir fikrim yok çok yardımcı olamadım ama bildiklerim bunlar tüyü kadar ömrü olsun minnağın

Emirrckr
Emirrckr

13058

Advantage dış parazit damlası falan verirse 180-190 TL diye biliyorum.
Strongholdlar biraz daha pahalı olması lazım.

Emirrckr
Emirrckr

13058

Advantage'nin multi iç dış parazit beraber damlaları da oluyor ama fiyat bir tık daha fazladır muhtemelen.

Superisi814
Superisi814

125092

Yaşadığınız şehrin veterinerler odası asi fiyatlarını ilçe ilçe yayımlamıştır.2023 yılı aşı fiyatlarını araştırınız .Ancak tanıdığınız bir kediye aşı yapabilir mi ? Emin misiniz ?
İlçe tarım a da telefon açıp öğrenebilirsiniz.Ancak ilçe tarım yorumlarını okuyunuz . Çünkü bazılarınin çok iyi cipledigini kedileri , bazılarının ise eksik kaldığını öğrendik sosyal platformlardan..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 190 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR