Kediyi Eve Almalı Mıyım

Durukj
Durukj

5735 Puan

Merhaba bahçede beslediğim hasta bir kedi var bu hafta veterinere götüreceğim ama annem şimdilik havalar sıcak diye onu eve alalım diyor evde beslediğim bir kedi var kışken bir kaç kez kendisi eve girmişti iyi anlaşıyorlar zaten kardeşler ama kedi hasta olduğu için ona bulaştırabileceğini düşünüyorum sanırım paraziti var kedinin dün de bir komşu çiğ et vermişti yemesini engelleyemedi hepsini yedi bugün de bir kaş kez kustu ben eve almayalım dedim ama annem başka odaya koyarız zaten tedavisini yaptıktan sonra imkanımız olursa sahipleneceğiz yani alalım diyor sizce almalı mıyım

3 CEVAP

Ketonmanya
Ketonmanya

114500

Merhabalar.


Öncelikle annenize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum ve tüm annelerin sizinki gibi olmasını, sizinki gibi olamayacakların anne olmamasını temenni ediyorum.


Bence eğer 1-2 gün sonra veteriner hekime götürecekseniz ayrı bir odada ama kesinlikle kendi kedinizle bir araya getirmeyecek şekilde tutabilirsiniz. Sonrasında da o odayı güzelce dezenfekte edip kendi kedinizi olası virüs ve bakterilerin ölmesi için birkaç gün daha o odadan uzak tutmanız gerekecektir tabii. Yani kapalı tutup unutabileceğiniz, kullanmadığınız bir oda varsa böyle bir oda uygundur. Anneciğiniz o güzel yüreğiyle birkaç günlüğüne bir odadan feragat etmeyi zaten kabul eder. :)


Bol patili günler dilerim.

blue_hpood
blue_hpood

128292

yarına kadar bekleyin? yarın götüreceğim demişsiniz zaten. götürüp muayeneden geçirin fakat zaten temasları varsa hastalık birinden birine bulaşmıştır. parazit bulaşmaz bu arada.

Durukj
Durukj

5735

Cevaplaraınız için teşekkürler arın değil bu hafta gideceğim kesin ama ne zaman gideceğim kesin değil çünkü çok yoğunum sürekli olarak bir yerlere gitmem gerek annem giden kadar havalar sıcak diye bizde kalmasını önerdi ama bilemiyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 162 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR