Hipoalerjenik Mama

friolera
friolera

860 Puan

merhaba, 3 yasinda, asiri hareketsiz ve sisman kedim icin Brit Care Daisy Weight Control Light kullaniyordum, fakat veterinerimiz tuy dokumu ve kasinmalarin mama kaynakli alerji olabilecegini soyledi ve bu ihtimali elemek icin hipoalerjenik bir mamayi denememizi onerdi. kedime uygun hipoalerjenik mama tavsiyesinde bulunabilir misiniz? simdiden tesekkurler.

6 CEVAP

dilege
dilege

1857

Arkadaşımın kedisi de baya alerjik bir bünyeye sahip. Patilerinde yaralar çıkarıp, kusma ve ishal yaşıyordu sık sık. Şu an Pro Choice hypo allergenic salmon & rice kullanıyor, memnunmuş. İçinde probiyotik falan var. Hill's z/d veya Pro Plan derma plus'a da bakabilirsiniz fakat kullanmadım hiç, o yüzden tavsiyede bulunamıyorum.

friolera
friolera

860

tesekkurler

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Brit Care zaten hipoalerjenik bir mama fakat alerjisi olduğu şeyi içeriyorsa alerji olma ihtimali düşük olsa da var. (Brit Care temsilci vet ile konuşmuştum böyle söylemişti) Ayrıca tüy dökümü ve kaşıntınin alerji dışında birçok nedeni olabiliyor. Özellikle deri hastalıkları bunlara sebebiyet verebiliyor. Veterineriniz kedinizin derisini kontrol etti mi?

friolera
friolera

860

derisini kontrol ederken ne yapiyorlar bilmiyorum ettiyse de etmediyse de anlamamisimdir fakat etraflica muayene ettiler ve uzerimde genel anlamda olumlu bir kani biraktilar. hipoalerjenik mama ile hipoalerjenik ozellikli mamanin farkli seyler oldugunu soylediler, kliniklerinden bir mama satma girisiminde bulunmadilar bu da bir cesit guven duygusu olusturdu ama ne alacagimi bilmiyorum

riuhole
riuhole

3534

Hipoalerjenik mamalar konusunda yardımcı olamam üzgünüm ama bir arkadaşımızın tavsiyesinde pro plan gördüm. Mümkünse purina markalarını kullanmayın zamanında gümrüğe takılacak kadar sıkıntılı bir mamaydı.

friolera
friolera

860

su ana kadar hill's, royal canin, proplan ve vetlife'in hipoalerjenik mamalarini onerenler oldu, brit care almadan once, hill's, royal canin ve proplan'in iyi olmadigini okuyup onlari elemistim. vetlife hakkinda henuz bir sey okumadim onunla ilgili bilginiz var mi?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 5833 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.082 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR