Her Sabah Sektirmeden Aynı Saatte Miyavlıyor

10 aylık dişi kısır kedim her sabah saat 5.55 te miyavlamaya (kızgınlık miyavlaması değil) başlıyor. Son 1 haftadır durum böyle. Gün içinde bu durum tekrarlamıyor. Sanki evin içinde beni kaybetmiş, miyavlıyor, beni görünce koşarak yanıma geliyor. Aradan 1 2 dakika geçmeden yanımdan ayrılıyor aynı seramoni tekrar başlıyor. 1.5 saat böyle yarım yamalak uyuyarak süreç bitiyor. Ne zaman ben uyandım o zaman hatun kendisi uyuyor. Gıcık. Kendisi uyuyabilmek için beni uyandırıyor. Oyalansın diye sevdiği oyuncakları koyuyorum, vücudunu ıslak elimle ovalıyorum yalayarak zaman geçirsin diye, bana mısın demiyor. Bu durumu yaşayan veya başka önerisi olan var mı ?

6 CEVAP

Onore
Onore

566

:)) Sıklıkla duyduğum ve yaşadığım bir durum hatta. Alarm'ım çaldıktan sonra 5 dakika içinde kalkmazsam bağıra bağıra yanıma geliyor ve beni işe gönderiyor :) İlginci haftasonu kesinlikle yapmıyor. Kanımca gayet normal bir durum. Kafanıza takılıyorsa kesinlikle bir veteriner ile görüşüp kafanızı rahatlatın.

Simbat
Simbat

1044

Benim erkek kedim de aynı şekilde sabah 8 i bir dakika bile geçirmiyor o yüzden alarm kurmama gerek kalmıyor :) Benim ki mama ister o saatte mamayı yedikten sonra da oyun oynanmasını. Oyun oynamadığın taktirde seni rahatsız etmeye devam edecektir ama korkma o da buna alışacak bakacak oyun oynanmıyor kendimi yormama gerek yok deyip bu huyundan vazgeçecektir. Mamasını eksik etme sakın. Her zaman oynadığı oyuncaklar haricinde bir şeyler sun ona ilgisini yoğunlaştıracağı onu çözmesi zaman alacaktır.

Hepinize teşekkür ederim, dikkate alacağım:)

privacy031
privacy031

974

aynı soruna benzer bende de var.. gece yatak odasının kapısında miyavlıyor..içeri alsam 5 kilo ağırlığıyla üzerime çullanıyor.. bende gece uyardığı zaman shut up diyorum.. belli bir süre susuyor..konu komşu bu adam delimiki kendi kendine konuşuyor gece vakti diyorlardır kesin:)

Susamsusi
Susamsusi

2256

biz de genelde 5 gibi uyanıyoruz ama bizimki kızgınlık miyavlaması sanırım. sabahtan nerdeyse ikindi vaktine kadar uyuyo sonra gece 10 gibi uykusu geliyo uyutmuyorum oyalamaya çalışıp 12 gibi uyuturoum ama sabah seansı gene 5 te başlıyo ne yazıkki 12 den önce yatsa daha da erken kalkıyo

Benimki haftada en fazla 3 kere yapıyor mesela bugün saat 5.32 de tam olarak yanıma yattı kalktı yemek istedi tavuk verdim yemedi mama verdim yemedi anca sevip verince yedi ve suan hala uykum var çözümü varsa banada soyleyin :) mama kabinda mama oluyor bu arada onun nazi bana :D

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 4429 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.055 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR