Kedim Miyavlıyor

privacy031
privacy031

974 Puan

Merhabalar.. 1 yaşındaki British Şorthair erkek kedim özellikle geceleri olmak üzere çok miyavlıyor.yatak odama almıyorum. kapı önünde belirli aralıklarla miyavlıyor..benle aynı ortamda mı olmak istiyor yoksa kızgınlığamı girdi acaba? yorumlarınızı bekliyorum lütfen.. (kızgınlık belirtileri olarak idrar püskürtmesi yok şu an)

15 CEVAP

aleyn
aleyn

113859

kediler kapalı kapılardan nefret ederler, kapının açılması için miyavlıyor muhtemelen.

Kedimekim
Kedimekim

11068

Ya kizginliga girmistir ya da sizinle uyumak istiyor olabilir. Bir gece de kapiyi acik birakmayi deneyin o zaman da miyavlayacak mi bir bakin

privacy031
privacy031

974

#kedimekim #kedist peki kızgınlığa girmiş olsaydı idrar püskürtmesi gerekmiyor muydu?

privacy031
privacy031

974

#elifoo oynamak ne kelime elif hanım.. bizimkisi bezgin bekir..poposunu kaldırıpta hareket etmiyor..üstüme çıkıp üstümde uyumaya çalışıyor..şu an 5 kilo..üzerimde baya bi ağırlık oluyor yani anlayacağınız..

kedist
kedist

941

kızgınlık

Elifoo
Elifoo

10743

Yalnizca miyavliyor diye kizginliga girdi diyemeyiz bence, gunduz boyle bir durum yoksa yalnizca gece kapattiginizda ortaya cikiyorsa buyuk ihtimalle sizden ayrilmak istemiyordur. Gece yaniniza neden almiyorsunuz bilmiyorum fakat bir saglik sorununuz yoksa kapiyi kapatmaniza gerek yok sizinle beraber uyuyabilir, eger yataginizda oldugunda yer sikintisi cekiyorsaniz yatagini da odaya alin :)

Simbat
Simbat

1044

Muhtemelen @Elifoo dediği gibi yanınızda kalmak istiyor. Onunla aynı odada yatmayı deneyin gayet güzel bir duygu :)

privacy031
privacy031

974

#elifoo gündüzleri işte olduğumdan miyavlayıp miyavlamadığını bilmiyorum açıkcası..sağlık sorunum yok ancak üstüme çıkıp uykumdan uyandırıyor.. malum sabahta iş var..birde işemesinden korkuyorum yatağa..malum, tuvalete döner yatak sonra:)

Amedsoner
Amedsoner

7898

Kapıyı aralıklı bırakın. Kedilerin çoğu aralıklardan geçebiliyor. Kızgınlık belirtileri çoğu erkek kedi de bariz belli eder. Sadece idrar puskurtmez kuyruğuna yakın kalça bölgesine dokunursaniz mırlar hiç hoşlanmaz. Huysuzlasmaya başlar. Belli objeleri ya da insan koluna çiftleşme hareketleri yapar. Bence kızgınlığa girmişse geçmesini beklemeden kısırlastirin. çünkü idrar püskürttüğü yeri kullanamaz duruma getirir.

Kedimekim
Kedimekim

11068

Her erkek kedi illa idrar puskurtecek diye bir sey yok benim kedim tuylu seylere karsi uygunsuz hareketlerde bulunuyor ama daha idrar falan puskurtmedi

Elifoo
Elifoo

10743

Tuvaleti ulasabilecegi bir yerdeyse yataginiza yapmaz hicbir sey o konuda korkunuz olmasin :) bi de su an sizin yaninizda uyumadigi icin o odaya girdiginde yalnizca oyun oynamaya sartlanmis olabilir. Bir iki gun sizi rahatsiz eder ama sonrasinda sizinle birlikte uyumaya alisip uzerinize atlamayi birakir. Onu bizim Mico da yapiyor ama bana kizdigi zaman yapiyor. Mesela uzun sure ilgilenmezsem ya da onun yaninda baska birini seversem ucan tekme atiyor bana. Sizinki de o hesap :) bir iki gun sabredin uzerinize atlasin ama sesinizi cikarmayin oynamak icin kalkmayin sonra alisir insallah :)

Elifoo
Elifoo

10743

Bu arada kizginlik donemindeyken kisirlastirma isleminin tehlikeli olduguna dair bir seyler okumustum o konuda veterinerinizle iletisim kursaniz daha iyi olur :)

privacy031
privacy031

974

#kedimekim kediniz kaç yaşında acaba? eninde sonunda her kedi idrar püskürtmeye başlar diye biliyorum ama.. ihşallah idrar püskürtmez sizinkide benimki de:)

Tbusratoptas
Tbusratoptas

4325

kedi kimi severse onunla olmak ıster ben odadan gıttımı kardeşımle oynasa bıle bırakıp benım peşımden gelır ılgılenmesemde benle olucak o derece çok sevdırmez kendını ama yınede benle olmak ıster heralde anlata bılmısımdr

Elifoo
Elifoo

10743

Ohohoohoho masallah :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1012 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.055 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR