Konteyner Ev Ve Kediler

Meltemmx32
Meltemmx32

4224 Puan

Selam arkadaşlar öncelikle burada benim gibi depremi yaşayan birileri varsa çok geçmiş olsun :) belki aynı durumu yaşayanlar vardır diye fikir almak istedim biliyorsunuz ki İstanbul’da bir deprem daha bekleniyor benim 6 kedim var bu depreme karşı ne yapabiliriz diye düşünürken konteyner evlere başvurmaya karar verdik konteyner ev içinde bulunduğumuz beton evlere kıyasla çok daha güvenli ama ufak bir sorun var konteynerler gerçekten çok küçükler küçük olmasını geçtim şiddetli bir fırtınada uçabilirler ve kedilerim de kaçar gider gerçekten konteyner evde kediler ile yaşam olur mu bilemedim benim gibi kedileri ile bu durumu yaşayan varsa nasıl olduğunu benimle paylaşırlarsa çok mutlu olurum :)

3 CEVAP

blue_hpood
blue_hpood

128941

size yürekten tavsiyem, fırsatınız varsa istanbuldan kaçın, gerçekten her gün bir felaket haberi almayı bekleyerek uyanıyorum, o kadar içime işledi. kimse bir şey yapmıyor, kimse önlem almıyor, kimsenin umrunda değil fakat korkunç şeyler yaşanacak, gerçekten fırsatınız varsa gidin.

blue_hpood
blue_hpood

128941

fazla küçük olduğu için bunalabilirler, kedilerin yaşam alanı biraz daha geniş olmalı mümkünse. neredesiniz bilemiyorum ama şehrin ne kadar etkileneceğine göre yine gitmeyi öneririm; kıyameti yaşayacağız çünkü.

Meltemmx32
Meltemmx32

4224

Çok haklısınız devlet ölen ölür kalan bizimle diyor resmen ben İstanbul’da değilim ama bulunduğum şehiri de etkileyecek konteynır da hiç kediler ile kalmadığım için olur mu bilemedim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 210 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR