Fikir Alışverişi

Ozgeeee1
Ozgeeee1

2750 Puan

Arkadaşlar merhaba mama fiyatlarına aşırı zam geldi biliyorsunuz yine gelmeye devam edecek benim durumum hiç kalmadı royal canin mama alıyorum param bitiyor geçen ayda aşıları yaptırdım iç dış paraziti de yakın zamanda yaptırmam gerekiyor bir fikir verir misiniz napmalıyım? Ankarada uygun yapan var mı ya da bedava yaptırabileceğim güvenilir bir yer güvenilir olması çok önemli yavrumun sağlığını bozmak istemem.

2 CEVAP

Arietta
Arietta

1345

Aşılarının hepsi tam olduğu zaman üç ayda bir iç dış parazit gerekiyor sadece bildiğim kadarıyla. İç dış parazit için de Yenimahalle Veteriner Kliniği'ni önerebilirim, Ragıp Tüzün caddesinde. Ensesine damla ve iç paraziti de hap yutturarak yapmışlardı, açıkçası daha iyi oldu benim için, çünkü öncesinde ensesine damla yapıp bir de bana iğnesiz şırıngada ilaç verdiler evde damlatmam için ertesi gün. Beceremedim açıkçası o yüzden bu iç dış olayını tamamen veterinerin halletmesi daha iyi.
Fiyat konusunda uygunlar, çok hatırlamıyorum yanlış bilgi vermek istemem ama bir arayıp sorabilirsiniz. 24 saat açık olmaları da güzel.

Superisi814
Superisi814

125141

Merhaba,
İç parazit için eğer bir sorun yoksa hap tercih edebilirsiniz.Ben bu kadar aşıdan hoslanmadigim için de hap kullanmayı daha doğru buluyorum.Ancak tenya vb varsa iğne şart , hap yetersiz kalıyor.
Bu ekonomik bir cözüm olur.
Ama klip nikten temin edin, ve kilosuna göre dozunu söylemeliler.Sahtesi olabiliyor .
Bedavaya bir hava kaldı, onu da satmasalar bari bizlere

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 215 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR