Kediler Tek Başınasıkılır Mı?

DEMET92
DEMET92

18608 Puan

merhaba arkadaşlar;
2 buçuk aylık dişi kedim var.
ben eşimle sabah 9 evden çıkıp akşam 11 gibi dönüyoruz.
kedimle haftasonu hariç pek ilgilenemiyorum. tabii işim evime çok yakın arada gidip bakıp gerii işime dönüyorum.
fakat kızım evde tek başına kalmaktan sıkılır mı bunalıma girer mi.
evde oyuncağı var mamaları taze. zaten sadce yaş mama yiyor.
öneriilerinizi bekliyorum


10 CEVAP

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

ben bu konuyu veterinere sordugumda kediler sıkılmanın aksine kendi alanları tamamen onların hükmü altında oldugu için sıkılmadıklarını bunun insanların düşüncesi oldugunu söylemişti . benim 2. kedi alma nedenim enerjisini atamıyorum oğlumun onun istediği şekilde oynayamıyoruz sabah 6 dan aksam 6 ya kadar yalnız eve geldiğimde bazen cok yorgun olabiliyorum istediğim kadar oynıyım biyerde tıkanıp kalıyorum ısırmak istemesi boğuşmak istemesi vs gibi hareketler... buyuzden bir kedi daha aldıgmızda bunun daha iyi olacagını düşündüm öylede oldu. bence herzaman 2. bir kedi iyi olur ama alacagınız kedide küçük olsun ki anlaşma sorunu yaşamayın sonra.

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

bunu baştan konusmanız gerek ben açık açık söyledim karşımdakine benim oğlumda corona var egerki bu olay iyi değil aksine onun için kötü olursa anlaşamaz ise hala 1 hafta içinde geri vermek zorunda kalırım diye söyledim öyle kabul ettiler . bu durumu aktarın karşıya

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

daha küçük olduğu için bu süreci atlatır benim kedilerimde kalabalık ortamdan geldiler 7-8 kedi vardı rahat :) bir hafta içerisinde alıştı ( izine cıkmıstım onun için ilk geldiği zaman ) . bence 2. bir kedi alın aynı doğumlu tarihlere yakın

DEMET92
DEMET92

18608

@mariana Pamuk ilk kızım benim sahiplendirmek durumunda kaldım.
Püskül ikinci kızım Pamuk a arkadaşolarak almıştım anlaşamadılar verdim ama her zaman kızım olarak kalacak.
Boncuk da bu minik kızım :) 2 haftadır benimle inşallah ömürlük bende kalır. çünkü daha 2 buçuk aylık yavru. bakımı beslenmesi çok zor. üzerine çok düşüyoruz. 3 kızımın da resimleri var profilim de.

DEMET92
DEMET92

18608

bende isterim de anlaşıp anlaşamayacaklarını bilemediğim için sahiplensem de geri vermek istesem karşı tarafla sorun yaşamaktan korkuyorum:( niye aldınız geri veriyorsunuz diye.

Mariana
Mariana

11022

Pamuk püskül boncuk bu isimlere bu minik kedi mi sahip ben onu anlamadım?

goknur
goknur

18247

Cok minik masallah bence anlasmasi kolay olucaktir :) aynaya bir gosterin eger sinirlenmiyorsa sikinti yok demektir :))

buddha_bar
buddha_bar

3998

Oynayacak bişey verin mumkunse tv açık bırakın bisey olacagini sanmam.muhtemelen bol bol uyuyup siz gelincede gunun enerjisini sizden cikaracak.geceleri yalniz kalmadıkları surece kedilerde bi sorun gormedim ben.

DEMET92
DEMET92

18608

bir de ikinci kediye gerek var mı bu durumda?

DEMET92
DEMET92

18608

ben daha önceki kedime bir arkadaş sahiplenmişti. başta anlaşıyor gibi göründüler ama sonra ki gün benimki gelen kediyi rahat bırakmadı. enerjisini atmak için onu çok rahatsızetti. kedide sakin ve durgun bir kediydi.o yüzden onu tekrar sahibine verdim. kendi kedime de arkadaş bulamayınca kedili bir eve sahiplendirdim.şu an bakıyorum da çok mutlu gittiği yerde. bu kedim de öyle olsun istemiyorum. korkuyorum. ama canı sıkılsın psikolojisi bozulsunda istemiyorum. geldiği evde de 3 kedi daha vardı. şimdi bende yalnız kaldı.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 908 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.055 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR