Mama Önerisi Bonacibo

Realbadvroken
Realbadvroken

3611 Puan

Bonacibo nun kısır kedi maması ni kullanan var mı önerir misiniz

2 CEVAP

Poncimin
Poncimin

116364

@whereisthepo0p


Bonacibo çok kötü, sokaktaki kediler aç kalmasın diye verilen mama deyip neredeyse birebir aynı içerik olan ve kendini daha pahalıya satmaya çalışan Felicia mamayı nasıl orta segment olarak görüyorsunuz? Bonacibo, Felicia, Molly bu mamalar neredeyse birebir aynı içerik ve aynı hammadelerden üretiliyor. İçeriklerini paylaşacağım kendiniz de bakın. Hadi içeriğin neredeyse birebir aynı olmasını geçtim protein, yağ, kül hatta omega değerleri bile mi aynı olur? Bonacibo'ya kötü, sokak kedileri için mama diyorsanız Felicia'yı da aynı şekilde değerlendirin o zaman. Ayrıca Bonacibo fiyatına göre "düşük segmentte" iyi bir mama. Sokak kedilerini beslemek için üretilen alt segment mamalar da söylerim içerisinde işlenmiş hayvansal protein yazan, hayvanın neresinin kullanıldığı bile belli olmayan, yapay aroma ve tuz içeren ayrıca hayvansal içerikten çok tahıl deposu olan mama çok. Bunların yanında Bonacibo'yu kıyaslamak saçma. Tavuk proteini, tavuk yağı, hamsi yağı, hamsi unu, karides unu, tavuk ciğeri içermesi hayvansal içerik kısmının fiyatına göre baktığımızda çeşitli olduğunu gösteriyor. Tahıl olarak da düşük tahıllı, sadece pirinç ve mısır içeriyor. Kötü değil, hatta kendini daha pahalıya satan Felicia mamada bir tık daha çok doldurma var. Pirinç ve mısır doldurmasının yanında bir başka doldurma malzemesi olarak bezelye de eklenmiş mesela. Bonacibo'nun Te miz mama sitesinden üretim tarihini belirterek, yeni üretilmiş taze mamaları satıyor olması da iyi yanlarından biri. Bonacibo kendi fabrikasında üretildiği için fiyatı biraz daha uyguna geliyor. Burada en iyi mama olduğunu söylemiyorum, bütçe artırırsanız daha iyileri var tabiki ama alt segmentte değerlendirirsek sokak kedileri için verilen kötü bir mama denecek kadar da değil diyorum. Benim dediğim, fiyatına göre baktığımızda kendi segmentinde iyi bir mama olduğu.


• Felicia Tavuklu Kısır Mama:


Kurutulmuş tavuk proteini (%35), baldo pirinç, mısır, rafine tavuk yağı, bezelye, hamsi unu, karides unu, bira mayası, hidrolize tavuk ciğeri, hamsi yağı, nükleotit maya proteini, mineraller, prebiotik mannan oligo sakkaritler, deniz yosunu, avizeağacı özütü, kızılcık tozu, pisilyum.


Ham Protein: %30 Ham Yağ: %12 Ham Kül: %7 Ham Lif: %3 Omega-6: 3.6% Omega-3: 0.65%


• Bonacibo Tavuklu Kısır Mama:


Kurutulmuş Tavuk Proteini, Baldo Pirinç, Mısır, Rafine Tavuk Yağı, Hamsi Unu, Karides Unu, Bira Mayası, Hidrolize Tavuk Ciğeri, Hamsi Yağı, Nükleotit Maya Proteini, Mineraller, Prebiotik Mannan Oligo Sakkaritler, Deniz Yosunu, Avizeağacı Özütü , Kızılcık Tozu, Pisilyum.


Protein: %30 Yağ İçeriği: %12 Ham Kül: %7 Ham Selüloz (Lif): %3 Omega-6 %3,6 Omega-3 %0,65

ben sizin başka sorunuzu da hatırlıyorum mama konulu geçen gün cevap veremedim nelerle beslediğinizi yazmışsınız. iki kediniz vardı sanırım indirimleri kuponları her şeyleri takip edin indirimleri paylaşan sayfaları takip edin instagramda kedili. iki kediniz varmış 10 15 kg alsanız bayağı ay rahat edersiniz. bonacibo ve diğer söyledikleriniz gerçekten çok kötü sokaktakiler aç kalmasın diye onlara verilen mamalar. sağlıklı olmalarını mamadan kat kat daha fazla vet masrafı çıkmasını istemiyorsanız daha kaliteli orta ve üst segment mamalara geçin lütfen. hills royal canin proplan nd britcare gibi en kötüsü felicia olsun. karıştırabilirsiniz biraz iyi biraz orta segmentten çoğaltabilirsiniz. mamaları da çok güzel saklayın paketi açınca havasını alıp güzelce kilitleyin kilit yetersiz gibiyse veya yoksa ben direkt bantlıyorum yırtık yerinden hiç hava almayacak şekilde. serin karanlık yerde saklayın nemlenmesin kesinlikle. kedili insta sayfaları indirimleri paylaşıyor hepsiburda dan hepsipay para geliyor her alışverişin yüzde 3 ü premium olursanız.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 227 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81486 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR