Vet Life Kedi Mamasi / Hipoalerjenik Mama

friolera
friolera

860 Puan

merhaba, vet life kedi mamasi hakkinda bilgiye ihtiyacim var. gida kaynakli alerjiden suphelendigimiz kedim icin hipoalerjenik mama almam gerekiyor. onerilen markalar arasinda hakkinda kotu (ya da iyi) bir sey okumadigim tek marka vet life. petlebiden birine danistim, orijen'in tavuksuz cesitlerini onerdi, aklima da yatti ama ellerinde numune kalmamis, kedim reddederse 2kg'lik paket elimde kalsin istemiyorum. vet life hakkinda bilgilerinizi paylasabilirseniz ya da hill's ve royal canin haric baska bir marka onerebilirseniz cok sevinirim.

6 CEVAP

friolera
friolera

860

evet bende kontrol ettim mercimek yok, six fish aklima yatti ama 2 kglik paketle kalakalmak da istemedim, kedim biraz secicidir cunku. en azindan numune stoklari yenilene kadar baska bir urun deneyeyim diye dusundum. yardimlariniz icin tekrar tesekkur ederim.

aleyn
aleyn

113859

vet life bildiğim kadarıyla farminanın forumlarda kullanıldıgını memnun kalanlar oldugunu okumuştum net hatırlamıyorum ayrıntıları ama.. farmina da nd yi üreten marka biliyorsunuz diğerlerinden çok daha iyi olduguna eminim bu yuzden..

aleyn
aleyn

113859

kedilerin malesef sadece tavuga alerjisi olmuyor birçok şeye olabiliyor, mercimek de çok alerjen kediler için mesela ve mamalarda çok kullanılan bi ürün o yuzden tavuksuz seçim yaparsanız içinde mercimek de bulunmamasına dikkat etmenizi öneririm.

friolera
friolera

860

cok tesekkurler, orijen mamalarin icerigini mercimek icin kontrol edecegim

eltarcin
eltarcin

116201

Brit Care Cat Daisy Weight Control Light mamasında (Siz bunu kullandığınızı söylemiştiniz) mercimek ve türevleri olmadığı için onlara da alerjisi olamaz diye düşündüm. Çünkü %12 tavuk içeriyordu. Hindi alerjisi pek görülmediğinden ve hindili mama fazla olmadığından hindi alerjisi olabileceğini düşünmedim. Orijen "Six Fish" önerdim bu yüzden.

eltarcin
eltarcin

116201

Balık tadı yoğun olduğundan (Kokusu da cabası) yiyecektir diye düşünüyorum ama her kedi farklıdır tabii :) Öyle yapmanız akıl kârı olur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 8023 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.082 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR