Kedim Halıya Vs. Tuvaletini Yapıyor

lydnova
lydnova

777 Puan

Kedim 3 yaşında dişi. Bu zamana kadar hiç böyle huyu yoktu. Son zamanlarda merdivene paspasa falan tuvalet yapmaya başladı. Bunun nedeni ne sizce?

4 CEVAP

Ketonmanya
Ketonmanya

114401

Merhabalar.


Çişini mi yapıyor, kakasını mı?


Eğer çişini yapıyorsa ve eğer evinizde onu strese sokacak bir değişiklik yaşanmadıysa idrar yollarındaki bir problemden dolayı tuvalete yetişemediğinden yapıyor olabilir. Veteriner hekiminize göstermenizde fayda var.


Kakasını yapıyorsa yine stres kaynaklı olması muhtemel.


Bol patili günler dilerim. :)

lydnova
lydnova

777

Evimizde şu an akrabalar var o yüzden olabilir sanırım. Yetiştiremediği için olduğunu da sanmıyorum tuvaletinin hemen 2 adım yanındaki yere falan yapıyor.

Ketonmanya
Ketonmanya

114401

Anlaşıldı, evin kalabalığından duyduğu rahatsızlığı belli etmeye çalışmış. :( Misafirleriniz gittiğinde alışkanlığı normale dönecektir ama size tavsiyem tuvaletini yaptığı yerleri idrar kokusundan tamamen arındırmanız. Yoksa kokuyu aldığı yere tuvaletini yapmaya devam edebilir misafirleriniz gittikten sonra da. Bunun için de içeriğinde amonyak bulunmayan temizleyicileri tavsiye ederim. Bir de enzimatik koku gidericiler var ki resmen biz evcil hayvan sahiplerine Allah'ın bir lütfu olarak gönderilmişler desem yeridir. :)


Farklı markalarda var ama Carpex, şahsen kullandığım için garanti verebileceğim marka. Umarım sorununuz tamamen çözülür.


Bol patili günler dilerim. :)

lydnova
lydnova

777

çok teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 209 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR