Kedi Aşıları

Arkadaşlar merhaba. Kedime aşı yaptıracağım ancak öğrenciyim ve haliyle maddi açıdan iyi değilim. Kedimi sokaktan sahiplendim. Tüm aşıları toplam ne kadar tutar acaba ? Ona göre ya şimdi hemen gideceğim ya da paramı denkleştirip gideceğim. Birde aşı fiyatları her yerde aynıdır değil mi ? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.


10 CEVAP

yasement
yasement

119858

Veterinerlik fakultesinde asilar daha ucuz diye biliyorum. Ilce tarim hayvancilik bakanliklarinda da kuduz asisi 2.5 liraydi gecen sene.

emrezrtrk
emrezrtrk

13605

Bende öğrenciyim ve kendi birikimimle yapıyorum. Inşallah kedinizle uzun ömür gecirirsiniz. Ben karmalqri 55 tl ye yaptırım ama asiya zam gelmiş 70 tl olmuş. Veteriner ilk olarak iç parazit hapı verecek ve dış parazit damlasına yapacak. 1 hafta sonra karmalqri başlayacak iki doz halinde. Sonra kuduz aşısı sonra lösemi aşısı iki doz halinde ama veteriner bana kuduz aşısını il tarim ve hayvancılıkta uyguna yapabileceğimi söyledi.

Simbat
Simbat

1044

Aşı yaptırmak önemli. İnternet üzerinden veterinerlerin genel tarifelerine göz atabilirsin hemen hemen aynı tutar olacaktır. Bulamazsan link atabilirim.

Merhaba bulamadım link atarsanız sevinirim :)

DEMET92
DEMET92

18608

yeni sahiplendiyseniz ilk olarak parazit yaparlar . sonra karma aşı yaparlar. ben karma aşıların tanesini 60 tl ye yaptırıyorum. ama karma aşılar ilk sene 2 kez olduğundan ilkini yaptırıyorsunuz 15 gün sonra 2. ye gidiyorsunuz yani 120 tl oluyor. 15 gün arayla oluyorlar yani . ilk olarak parazit ve karmanın birincisi size aşağı yukarı 100-120 ye gelir

aysegunerr
aysegunerr

114944

Veterinerlik fakülterinde 35-40 arasında değişiyor aşı fiyatları.

DEMET92
DEMET92

18608

YALNIZ KEDİNİZ ÇOK GÜZEL CİNSİ NEDİR. KAÇ AYLIK?

Simbat
Simbat

1044

Mesajlara bakın

Hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim öncelikle. Çok sağolun. Anladığım kadarıyla beni zorlayacak biraz aşıların fiyatları. Veterinerlik fakültelerine götüreyim orada daha uygun olduğunu söylemişsiniz. İstanbul’da Avrupa yakasında götürebileceğim bildiğiniz fakülteler var mı ? Daha önce yaptıran varsa daha iyi bilgi alırım kendim de internetten araştıracağım yine. Birde Demet kedimin cinsini sormuşsun ama canım maalesef bilmiyorum aşıları için gittiğimde sormayı düşünüyorum bende sokaktan sahiplendiğim için hiçbir fikrim yok. :))

goknur
goknur

18247

Biz zonguldakta oturuyoruz. Benimde bir yanim ogrenci ve 2 kizimiz var asilarimizin tanesi 50 tl idi. Biz biraz durumu anlatip kucuk bir iyilik istedik yaptilar sagolsunlar. Ilk kedim 4 asi oldu karma 1 2 kuduz ve losemi tanesini 35 tl den yaptilar. Diger kedimin asilarini farkli bir veteriner klinigi yapti ama onada yine durumu anlattim ve sagolsunlar hic ikiletmeden yine tanesini 35 tl den yaptilar. Bir sansinizi deneyebilirsiniz isteyenin bir yuzu kara istemeyenin iki yuzu kara demisler :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 819 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.082 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR