Bizimkiler de böyle ama babam sert tavuk kemiği vermiş iki kedime, onlarınki kırıldı. Sizinki nasıl oldu ne ile kırdırdı acaba? Bir de bizimkiler yeterli anne sütü almadılar, bir ihtimal o yüzden de narin oldu dişleri ama dediğim gibi sert cisme kırdırıyorlar. Sert oyuncak falan ısırmış olabilir mi? Tabi ki düzelmez ama bir rahatsızlık fark etmedim benimkilerde. Belki de sızlama yapıyordur bilemeyiz tabi ki.
Benim kedimde de diş kırılma durumunu yaklaşık 2 ay önce fark ettim. O zamandan beri düzenli gözlemliyorum kırılmada artış, çürük ya da mama yemede zorlanma gözlemedim. Veterinere ben de götürmedim ama şimdilik bi rahatsızlığı yok gibi, umarım da olmaz 🤗 Siz veterinere götürüp sorarsanız bizimle de paylaşırsanız çok mutlu olurum :)
Ben neyden kırıldığını bilmiyorum normal olarak kemik et felanda sevmez koklamaz bile öyle sert cisimli oyuncağı birtek kedi otu topu var onun dışında bazen sehpaların kenarlarını ısırmaya çalışıyor ama hala neyden olduğunu bilmiyorum. Farklı bir davranış acı hissi hissetmediğim için kedimde tepkisiz kaldım aşılarını yaptırmaya gittiğimde muayene ediyorlar o zaman öğrendiğimde bilgilendirme yaparım mutlaka
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor