Kedim Oyun Oynarken Sürekli Bize Zarar Veriyor.

ekind
ekind

383 Puan

Kedim oyuncaktan ziyade el ve kollarla oynamayı seviyor. Dolayısıyla oynarken ısırıyor veya pati atıyor, bu da bir hayli canımızı yakıyor. Buna engel olmak için onu oyuncaklara alıştırmayı denedim ama bir türlü başaramadım. Kedi eğitimi kitapları okudum ve onda bunu denedim. Çok uzun süre eğitim vermeye çalıştım ama bir türlü dikkatini çekemedim. Onu nasıl oyuncaklara alıştırırım?

5 CEVAP

semih85
semih85

2719

Valla nasıl alıştırırsınız bilemem ama mutlaka önlem alın benim kedim 10 aylık hala ısırma tırmalama huyundan vazgeçmedi sanırım artık vazgeçmez de. Kağıttan top yapın iyice koşturun yorulsun ellerinize atlarsa oyunu kesin yanından ayrılın belki bunlar işe yarar

ekind
ekind

383

deneyeceğim, teşekkürler. Bu konu da bize ciddi sıkıntılar çektiriyor, sayesinde gözüm altında derin bir çizik var artık. Nasıl baş edeceğimi bilemiyorum.

https://patiliyo.com/kediler-neden-isirir/ Belki bunlar yüzünden ısırıyordur

Kedimekim
Kedimekim

11068

O kadar ugras sonucu degismediyse belli ki bu kedinizin karakteri. Bazi kediler cok uysal olurken bazilari da boyle hircin oluyor. Benim kedim de ilk geldigi gunden beri boyle. Biz artik cok el devreye giren oyunlar oynamiyoruz. Daha cok top atiyoruz onun pesinden kosuyor bu oyunu gercktem cok seviyor. Sizde bu sekilde oyunlar oynayabilirsiniz. Sevme vaktini de o uyurken kullaniyoruz cunku bi tek uyurken sakin

buddha_bar
buddha_bar

3998

Elinizle oynadığı zaman cekin elinizi oynamasina izin vermeyin zamanla bitiyor ben yeni doğan her kedimde aynı problemi yasiyorum el anne memesine benzedigi icin direk ele gidiyorlar isirmaya tatmaya kesinlikle amaçları saldirmak değil elinizi oynamaya çalıştığı zaman saklarsaniz oyun oynamayı bırakırsanız bitiyor bi sure sonra.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 714 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR