Kedimin Huyu Değişti, Kızgınlaşıyor Olabilir Mi

Peri_cann
Peri_cann

2467 Puan

Yaklaşık 2 yaşındaki kızımın huyu değişti. 3 aydır bizde. Normalde bir şey istemedikçe miyavlamaz ve çok uysaldır. Bir haftadır akşamları dış kapının oraya gidip sürekli miyavlıyor. Uzun süre susmuyor. Sahiplenirken kısır olduğunu söylediler ama emin değilim veterinerler de anlayamayız diyor. Şimdiye kadar hiç kızgınlaşmadı. Acaba bunun nedeni nedir kızgınlaşma mı yada normal mi bu şekilde davranması? Gündüzleri dışarı çıkarmak için uğraşıyorum, akşam istemesin diye. Çünkü akşam çıkaramam hem korkuyorum kaçar diye. Gündüz çıksa da kaçabilir tabi Tasma almayı düşündük ama hayatta taktırmaz ki çok korkuyor o tarz şeylerden. Zaten gündüz çıkmıyor hiçbir şekilde. Gündüzleri normal aynı eskisi gibi. Akşamları yapıyor bunu. Ne yapmalıyım, lütfen yardım edin. Çok teşekkürler şimdiden :)

5 CEVAP

eccakir
eccakir

3113

Sadece bağrıyor mu yoksa yerde yuvarlanma, başını bir yerlere sürme gibi hareketlerde yapıyor mu ? Sanırım sadece bağırması kızgınlık anlamına gelmez.

buddha_bar
buddha_bar

3998

Kizgin kedi diside olsa koku bırakır ayrica sevildiginde kıçını sallar bence havalardan yada disarida yardıma ihtiyacı olan bi kedi duyduysa

aleyn
aleyn

113859

dışarı çıkmak istiyor olabilir. kısırlaştırma yapılmış ama yumurtalıklarından biri bırakılmış olabilir bazı kısırlaştırmalar bu şekilde rahim ve tek yumurtalık alınıp diğeri bırakılarak yapılıyor. aldıgınız kişiye nerde kısırlaştırdıklarını sorarak ordan bilgi almaya çalışabilirsiniz. gündüzleri çıkartacaksanız tek başına ve tasmasız sakın çıkartmayın başına ne gelir bilemezsiniz.

Peri_cann
Peri_cann

2467

Yerde yuvarlanmıyor ama başını duvara falan sürtüyor.
Anladım, çok teşekkür ederim herkese

Peri_cann
Peri_cann

2467

Tek başına çıkarmam, ben de çıkacağım yanında ama çıkmıyor ki gündüz akşam istiyor sadece bugün bir deneyim akşam çıkarmayı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 872 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.055 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR