Kedim Sag On Ayagini Hep Kaldırıyor.

rabiaari
rabiaari

4941 Puan

Yururken basıyor ama durduğunda hep yukarda tutuyor ayağını. Neden acaba?

9 CEVAP

Infernus
Infernus

111806

Patisinin altına baktınız mı? O yumuşak bölme bölme yerlerin arasına.

Mischka
Mischka

116595

Benim kız da hep yapıyor bunu, dururken ön patilerden biri hep havada küçüklüğünden beri sürekli dikkatimi çekmiștir , özellikle de zıplamaya hazırlanırken yapıyor bunu, inșallah dediğiniz șekilde herhangi bir sağlık sorunundan kaynaklı değildir, eğer öyleyse bizimki gibi huyundandır kedinin :)

artcats
artcats

89

Önemli birşey yok ben ilk zamanlarda tereddüt edip büyüteçle her yerine bakmıştım dıştan bir sorun yoktu içtende olacagini zannetmiyorum buyudukce yapmayi hirakti

rabiaari
rabiaari

4941

Benim kedim 15aylik . Bazen kosarkennsekiyor . veterinere götürmeyi dusunuyorum umarim anlarlar ne olduğunu.

Aynı rahatsızlık erkek Kedimizde oldu. Sağ ön patisinin üzerine basamıyordu. İki ayrı Veteriner ve Hayvan Hastanesine götürdük. Röntgen çektiler birşey göremedik dediler.


Ketopet Palatable 20 Mg ağrı kesici hap verdiler, günde çeyrek hap olmak üzere 3 gün kullandık, ağrıları dindiğinde topallamadı ama sonra yine topallama başladı.


Metacam ağrı kesici şurup verdiler 5 gün tok karnına kullandık, ağrısını dindirdi, topallama geçti ama bir hafta on gün sonra tekrar nüksetti.


Şimdi de Vetqom Kedi Joint Care Şurup ile Diafarm Joint Care Paste (Kedilere yedirmekte çok zorlanıyoruz o yüzden Beaphar Junior Paste'yi üzerine sıkarak yediriyoruz) kullanarak ağrısını dindiriyoruz. Ağrıları dindiğinde topallamıyor oldukça hareketli ama uyuyup kalktığında ve bazen gün içinde topallamaya devam ediyor.

rabiaari
rabiaari

4941

Bisey yok. Uzun suredir boyle. Anlayamiyorum. Eklem problemimi var acaba. Kedim scottish fold eklem sıkıntısı olabilir belki

Gizmo29
Gizmo29

118

Benim de scotish fold 1 yasinda 1 haftadir hep pati havada.ama basabiliyor

Medusaefk
Medusaefk

97

Merhaba. Benim erkek Scottish fold kedim henüz 1,5 yaşında. Biraz kilolu. 1 haftaya yakındır ön sol Paris'ine basamıyor. Veterinere de götüremiyorum. be yapacağım hakkında hiçbir fikrim de yok. Yardım eder misiniz

rabiaari
rabiaari

4941

Medusaefk büyük ihtimalle sorun var ayağında . En azından hayvan hastanesine götürseniz daha uygundur fiyat olarak

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 16603 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR